keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Traktori etukuormaajalla

Traktori etukuormaajalla

Katso tästä kaikki traktori -ilmoitukset ja tutustu kuviin ja lisätietoihin. Tractors Koko Suomi, Tori. Traktoripörssi, Traktorit. Kelpo Fiiatti hyvällä etukuormaajalla. Myydään jarruvikaisena EDULLISESTI Tästä 4- veto , etukuormaajalla teese itse miehelle.


Traktori etukuormaajalla

Vaihdossa käy kunnostettavat maatalous koneet levyt,lingot,kärryt traktorit jne. Hankkijan vaihtokonesivustolla myydään käytettyjä traktoreita , puimureita, työkoneita ja metsäkoneita. Tutustu laajaan valikoimaan, ota yhteyttä ja kysy lisää. Konekesko vaihtokoneet Olet hakenut käytetyt traktorit. Näpäytä kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja.


Klikkaa kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja. Jos etsit pientä, edullista traktoria , joka on luotettava ja yksinkertainen huoltaa, LOVOL- traktorit ovat hyvä. Seinäjoen kaupunki myy tekniikkakeskuksen käytössä olleen, käytöstä poistetun, kuvien mukaisen Valmet 7- traktorin. Kaikki Myydään traktori . Kysy hintaa jos etukuormain asennetaan traktorin omalla joystikilla ( jakoventtiilillä). Etukuormaaja traktoriin T254H, sis.


ETUKUORMAAJAN AISASTO, TÄYDELLINEN, hinta alkaen. Kuormaajan kauha on pikakiinnityksellä, samoin aisat letkuineen, joten runkoa . HYVÄKUNTOINEN, VÄHÄN AJETTU JA TOIMIVA: Käyttö,- huolto- ja varaosakirjat räjäytyskuvineen, sekä historiatietoineen mukaan. VALMET 7traktori.


TUOTE LOPPU VÄLIAIKAISESTI. Tervetuloa maatilan arkisen aherruksen. Kiipeä kyytiin, ohjaa traktoria piipun avulla ja nosta ja laske etukuormaajaa. Lähetettävissä: Heti kpl.


Traktori etukuormaajalla

Katso etukuormaaja hakutulokset verkkokaupassamme. Löydät IKH:lta laajan valikoiman. Hieno traktori etukuormaajalla. Uuden Fendt Cargo - etukuormaajan ajomukavuus on poikkeuksellisen hyvä. Näkyvyys Fendt Vario - traktorista on erinomainen, jolloin etukuormaajan käsittely.


Lataa sovellus, aktivoi Bluetooth-yhteys ja anna pelin aloittaa! Määrä: Kysy lisää tuotteesta. John Deere 7R kauko-ohjattava traktori etukuormaajalla. Pienestä nelivetoisesta 20hp traktorista aina hv traktoriin.


Tule ja tutusta traktori malleihimme. Bruder Fendt 9Vario etukuormaajalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit