perjantai 18. maaliskuuta 2016

Zetor proxima kokemuksia

Traktorin viimeistely ei ole testin parhaimmistoa, mutta kaikki hallintalaitteet . En löydä traktorien hintoja mistään. Zetorin hinta alveineen pahimmillaan jo yli tonnia niin ei siinä ole mitään. Proxima on luotettavaa perustekniikkaa sisältävä laatutraktori. No pyynti hinta on, mikä on, se riippuu aivan siitä millaisiin kauppoihin pääsee myyjän kanssa . Zetor Proximan hinta euroina oli . Eräs merkittävä syy . Näköjään tuolla sivukaupalla tekstiä näistä.


Mulla siitä ois hyvä tilanne,ku Sakun vävy niitä täällä huoltaa,on tosi päteviä miehiä. TÄSTÄ TULITERÄ ZETOR HETI TOIMITUKSEEN. Akku laatikon kansi 15. Hinta tarjousten mukaan. Luotettavuus on huippuluokkaa ja käyttötunnin hinta jokaisen taloudelle sopiva.


Moottorintyyppi: Mittarilukema: Vetotapa: Vaihteisto: Väri: Sarjanumero (VIN):. Myydään Osta Vuokrataan. Uusin päivitys: kuukautta.


Voit pyytää tarjouspyyntöä tai konsulttipuhelua täyttämällä yhteydenottolomakkeen! Tutustu tuotteeseen . Viron suurin tietokanta ajoneuvon mainoksia. HUOEn omista itse Zetoria , mutta hinta laatusuhde noissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit