maanantai 14. maaliskuuta 2016

Jsi traileri

Valitse traileri tarpeesi mukaan! Jarrullinen venetraileri JSi. Myös jettitrailerit ja multiroll venetrailerit korkea- ja ei-standardipohjaisille . Veneen varusteet ja varaosat.


Ota yhteyttäKouvola › Jari Metsälä. Kokonaispaino: 7kg. Kantavuuden osalta haaruk- ka oli 538–5kiloa eli hajontaa oli runsas kiloa.


JSi trailereista löytyy monia ominaisuuksia, jotka on kehitetty ammattikäyttöä. Myymämme venetrailerimallit ovat nähtävissä JSi-Markkinointi Oy:n sivuilla. Mulla on kolmas traileri ja kahteen viimeiseen olen vaihtanut lamput.


Jsi traileri

Videolla esitellään Jsi trailerin toimintaa ja käyttöä. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Itsellä on toisessa veneessä 7JSI traileri. Muutamia ongelmia ollut kyseisen valmistajan vehkeessä, mutta kaikenkaikkiaan ihan kohtalaisesti toiminut. Perävaunuja ja venetrailereita valmistamme . Yleensä pienimmät jarrulliset trailerit asettuvat kokonaispainoltaan alle tuhannen.


Jsi :ltä sopiva malli olis LV300L-malli. Peräkärryjen ja trailereiden jälleenmyyjiä toimii Vaasa-Kuopio- linjan . Tiedustelut Jari Hagman p. Hanki trailerit edullisesti Nettimarkkina. Traileri on pihassani nähtävillä.


Oy valmistuttaa ja maahantuo laadukkaat ja lujarakenteiset peräkärryt, trailerit ja . Laadukkaat ja lujarakenteiset perävaunut ja trailerit ! Yrityksen toimipiste on paikkakunnalla Orivesi. Näin ollen jarruttomalla trailerilla voi vetää yleensä enintään 4– 6kilon kuormaa, mutta uusi EU-määräys voi tietyissä tapauksissa antaa . Myymme, huollamme ja vuokraamme niin pienet kuin suuretkin perävaunut lisätarvikkeineen. Pääsiäisen pyhät tulivat sopivaan saumaan trailerin huoltoa ajatellen. Muuli 9XL pro kuomulla.


Katso tarkemmat tiedot JSi -markkinointi Oy:n kotisivuilta. Moottorivene Kaisla 470R Yamaha F4 traileri. Terhi 4yamaha fhv jsi - traileri. Lisätiedot Myydään tarpeettomaksi jäänyt venetraileri. Näiden lisäksi Sea Store myy JSi - trailerit sekä Suomen Vesityön laadukkaat laiturit.


Jsi traileri

Meille asiakkaan laadukas palvelu on sydämen asia, ja haluamme tarjota . Tarjoukset – Rateman. Päätuotteitamme ovat perävaunu- ja venetrailerit. Laaja tuoteperhe sisältää vahvarakenteiset, kulutusta kestävät tuotteet .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit