tiistai 29. maaliskuuta 2016

Traktorilavetti

Traktorilavetti

Nyt myynnissä perävaunut Omavalmiste traktorilavetti kant n. Kärsämäki, Pohjois-Pohjanmaa. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Lavan korkeus mm, 970. Renkaat, 215x70x15.


TEKO Trailersin laadukas 3-akselinen JPM traktorilavetti 2tn kantavuudella ja m kuormatilalla tai tn kantavuudella ja m kuormatilalla. Chieftain 2- akselinen traktorilavetti - Uusi vakiomitasta. Alavus › Sakari Asunmaa. Finn-Machines maahantuo traktorilavetit ja muut maanrakennuskoneiden lisävarusteet. Erittäin siistissä kunnossa, Hp.


Ota yhteyttä suoraan myyjään: Koneselkä Oy. Katso tästä lisätiedot ja kuvat. TRAKTORILAVETTI 23TN. Predator 3-akselinen tonnin kuljetuslavetti, jossa on markkinoiden matalimpiin lukeutuva lavatason korkeus ja pitkä tasainen lavaosa sekä viiste takana . Koneviesti on Suomen koneuskottavin verkkopalvelu ja kertaa vuodessa ilmestyvä ammattilehti maa- ja metsätalouden sekä maarakennuksen parissa . Lavetteja yli vuoden kokemuksella.


Traktorilavetti

Lisätietoja, traktori lavetti , aisapainatus hydraulinen, erittäin matala, sopii max . Mittatilauksena lisälaitteita maanrakennuskoneisiin. Predator-koneenkuljetuslavetit ovat traktorilla vedettäviä lavetteja monipuolisiin kuljetustarpeisiin maatiloilla ja koneurakoinnissa. NC-lavetit ovat erittäin korkealaatuisia ja viimeisteltyjä. Matala rakenne ja markkinoiden suurin raideleveys takaavat sen, että lavetti on vakaa vedettävä myös . Se miksi Jussi traktorilavetin hankki, on toteutunut. Omien koneiden siirrot ovat sujuneet aina silloin kun tarvittu ja muiden koneiden siirroilla on . Others traktorilavetti vetävällä dollyllä.


Rampit integroituna pohjaan. Muu teave, vetävä traktorilavetti jossa irroitettava dolly jolla voi vetää muitakin puoliperävaunuja. Ilmoituksia yhteensä 2 Myydään käytetty, ostetaan ja rekrytoidaan. Traktorilavetti 4ton. Rakennettu järeästä puimurin taka- akselista.


Suoralava edessä 370cm. Kuismin Oy Sähköposti Ylläpito. Edustamme PF lavetteja ja olemme heidän jälleenmyyjiään Suomessa ja Ruotsissa PF Engineering valmistaa mm.


Käytetyt työkoneiden perävaunut, maansiirtovaunut ja lavetit. Varusteet: Kaksi-akselinen lavetti, ajosillat ja . MAC aks traktorilavetti UUSI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit