perjantai 11. maaliskuuta 2016

Majava vt 750 classic hinta

Täysin uusi perustraileri, peruskäyttöön. Traileri soveltuu veneelle jonka max. MajavaVT750Classic_MT190C_1. Hinta voimassa toistaiseksi. Avaa täysikokoinen kuva. Tuote on lisätty koriin. Katso aina edullisimmat.


Majava vt 750 classic hinta

Ilmoitustyyppi: Myydään , Ilmoitus jätetty: elokuuta 13:52. Laske hinta rahoitukselle. Kasaus- ja luovutuskulut 7€. VT 7Classic UUTUUS. Klikkaa tästä ilmoituksen kuvat ja lisätiedot.


Toimitus: nouto vain myymälästä. Tässäkään trailerissa ei ole unohdettu käytettävyyttä, vaan perusmukavuutta helpottavat tekijät ovat vakiona. Turun saaristossa ja nyt Päijänteellä. Muista tarkistaa saatavuus. MAJAVA VENETRAILERI VT7KVJ CLASSIC , 750KG , KUMIVÄÄNTÖ, 2X 5CM.


Majava vt 750 classic hinta

Kotimaista laatua, edulliseen pakettihintaan ! VT - 7-LJ- CLASSIC -full. Kokonaismassa kg, 750. Huolto-ohjeet (.pdf). Pyydä tarjous tästä tuotteesta. Kuljetuskalusto Perävaunut.


Hanki trailerit edullisesti. Jos olet kiinnostunut tuotteesta otathan yhteyttä myymälään. VT 5KVJ Irrotettavat valot. Wallas Safeflame ceramic 1wallas safeflame ceramic 100.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit