tiistai 16. huhtikuuta 2019

Vanhoja maatalouskoneita

Katso löydätkö näiden ilmoitusten joukosta ostajan. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin! Työkoneet ja kalusto ilmoitusta alueella Koko Suomi. Suomen kiinnostavin kauppapaikka.


Vanhoja maatalouskoneita

Meiltä löydät monipuolisen ja mielenkiintoisen valikoiman ajoneuvoja, työkoneita, asuntoja, tontteja, . Onko tuommoisilla pienen tilan koneilla enempää kuin romuarvo ? Leikkuupuimuri (Sampo 30), Myrkynlevityruisku, kylvökone jne. Vanhan metalliromun arvo 28. Myydään käytetyt puimurit, vaihtotraktorit, mönkijät, klapikoneet ja.


Mascuksen maatalous-kategoriasta löydät maatalouskoneet laidasta laitaan ja kaikkeen tarpeeseen. Tarjolla on traktoreita, puimureita, äkeitä, kylvö- ja . Osta ja myy maatalouskoneita : käytetyt traktorit, puimurit, metsäkoneet - Agriaffaires Suomi. Isossakyrössä maatalousmuseo on toiminut vanhan meijerin tiloissa nelisen . Maatalouskonemuseon avajaisia vietettiin Tyrnävällä sunnuntaina.


Vanhoja maatalouskoneita

Maamoottoreita, maatalouskoneita. Sastamalasta Pukintieltä on anastettu vanhoja maatalouskoneita. Kateissa on muun muassa lapiorullaäes ja sormipalkkiniittokone.


Yhdistyksen tarkoituksena on toimia kaikenmerkkisten vanhojen traktoreiden ja. Vanhojen traktorieden varaosat. Yhdistys pyrkii säilyttämään ja kunnostamaan vanhoja maatalouskoneita ja . Kuka tietäisi yhteystiedot jollekin Virolaiselle, joka hakisi pientä korvausta vastaan pois vanhoja maatalouskoneita. Olisi mm kolmisiipiset . Tunnetuimpia Konekeskon edustamista maatalouskoneista ovat Massey Ferguson -traktorit ja CLAAS-puimurit. Muita maatalouskoneiden tuotemerkkejä ovat . Tapahtuma kerää yhteen vanhojen koneiden harrastajat ja muita maaseudun tunnelmasta nauttivia.


Vanhoja maatalouskoneita

Outokummun Palorannassa ihmettelemään tanssilavan läheisellä pellolla esittelyssä olleita ajopelejä ja vanhoja maatalouskoneita. Kultainen 50-luku toi mukanaan Valmet -traktorin bensiinimottorin sarjavalmistuksen. Lantmännen Agron koneurakoinnin ja maatalouskoneiden tarjonta on. Pelastuslaitoksen mukaan kyseessä oli 1neliömetrin kokoinen varastorakennus, jossa säilytettiin vanhoja maatalouskoneita.


Alkuun maatalouden koneet tarkoittivat puhdasta lihasvoiman tehostamista . Nostalginen leikkinurkkaus, jossa vanhoja keittiövälineitä sekä erikoisnäyttely “ Maito”. Navetan ylisillä näytillä vanhoja maatalouskoneita ja välineitä, liiterissä . Tuhannet varaosat ja muut tuotteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit