torstai 18. huhtikuuta 2019

Myydään oja aura

Nyt myynnissä maanmuokkaus Muu merkki oja - aura 3-pistesovitteella - Kempele , Pohjois-Pohjanmaa. Oja - aura , jonka voi kytkeä traktoriin, kaivinkoneeseen ja metsäkoneeseen. Ojan leveyden ja reunan kaltevuuden portaaton säätö.


Myydään oja aura

Vankkatekoinen ja kestävä. Vuosimalli: -, Käyttötunnit: - . Lisätiedot ja kyselyt soittamalla. Myydään 1-siipinen oja - aura. Haussa käytetty Mph oja - aura maatalous?


Ota yhteyttä suoraan Mph oja - aura maatalous -kohteen myyjään. Klikkaa kuvaa tai merkin mallia saadaksesi . Sarkaoja auralla ojan perkkausta. MPH Oja - aura on tehty kestämään nykyaikaisten työkoneiden vetoteho. Sillä teet ja puhdistat ojat ennätysajassa. Il-siipinen OJA - AURA.


Minkälainen mahtaa olla tämä sarkaojien puhdistukseen käytettävä oja - aura ? Tuli vuokrattua sarkapeltoja joissa ojat tukossa ja on aika . Metallipalvelu Hartikaisen Vesa Kähkönen otti oja - auran. Yrityksen tuotepaletissa on myös . Ojaveto on juuri saatu valmiiksi ja aura nostettu kuljetusasentoon . Ja vetelet itse ojat. Hommasin muutama vuosi sitten tämmöisen kaksi siipisen oja - auran , mikä lienee ylihärmän ihme, mutta toimii.


JYKEVÄ -salaoja- aura on saanut suuren suosion erityisesti salaojitetuilla mailla, joissa. Ojan syvyys ja kaato voidaan hallita sihdin tai laserin avulla traktorin . Tekstiili on 1 termisesti sidottua polypropeenikuitua, joka ei lahoa, ja säilyttää hyvän suodatustehonsa. Ruoste ei kivety putken ympärille, oja ei liety tukkoon . Ehdotuksen pohjana ovat maastossa tehdyt havainnot ja . Quicken kapein (tällä hetkellä) myynnissä oleva malli.


KL-salaoja- auran rungon ja au-. Joskus ammoisina aikoina ennen kunnon kaivureita käytettiin tollasta vehettä. Tuolla vedettiin raja ojia jälki on todella siistiä jos vain ei kantoa satu . Peltomaiden salaojitus traktorilla, käytetään kahdella ajolla, ensimmäisellä vedolla maahan ura, jossa nähdään ettei ojan kohdalla ole kiviä,. SALAOJA- AURA TRAKTORIIN 100CM JYKEVÄ.


Tuotetta ei ole myynnissä verkkokaupassa. Metsätaloudella tarkoitetaan ensisijaisesti puuston kasvatusta, korjuuta ja myyntiä. Ilotulitteita myydään. Myös Suomen Rakettitukun myyntipäällikkö Antti Aitto- Oja on huomannut talkootyöläisten vähenemisen. Yleisövihje ratkaisi: Aurassa kadonnut 12-vuotias poika on löytynyt hyväkuntoisena.


Asiakaspalveluvastaava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit