tiistai 9. huhtikuuta 2019

Minikaivuulaite

Minikaivuri ahtaisiin tiloihin. Pieni ja ketterä kaivuri Kellfriltä. Osta jo tänään Kellfriltä. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin! Kaivaminen ja rakentaminen. MINIKAIVURI 1ja 150. Kaivinkoneet ovat mahtavia laitoksia.


Minikaivuulaite

Itsellä ei ole mahdollisuuksia oman koneen ostamiseen mutta olen vuokrannut kaivurin pari kertaa. Avant minikaivuri Avant 4Avant 5avant 6avant 7ja avant R-sarjan koneisiin. Kätevä Avant kaivuulaite esim puskien siirtoon.


Säästä selkääsi, polviasi ja koko kehoasi. Ja mikä parasta, kaivuria . Itse ja muutama muukin tälläisen kaivurin omistaja on törmännyt tähän vikaan. Pyöränlaakereihin ei ole laitettu. Yhteistyössä Cramo Finland -konevuokraamon kanssa toteutettu Yanmar SV-minikaivurin testi.


Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Tuos navettatyömaalla on jo reilun kuukauden pyöriny tommonen Nante kaikennäköses pienes kaakerrukses, johon normaalikokonen on . Kertokaapa kokemuksista, kellä niitä . Pitäis hankkia minikaivuri toukokuussa,mutta millanen? Kaivuri tulis VAIN omaan omakotitalon pihan kaivuuseen. Aikaisempaa kokemusta . Konesilta Oy on uusien ja käytettyjen maanrakennusalan koneiden myyjä. Meillä on laaja valikoima vaihtokoneita netissä, Tampereella ja Kärsämäellä!


Olen miettinyt sellaista voisiko tuollaisella minikaivurilla kaivaa suometsään salaojakauhalla sellaisi pystyseinäisiä täydennysojia. Työvalmis minikaivuri, jossa kokoisekseen hyvin voimaa. Puominpää holkitettu. Levitettävä alavaunu. Tehokkaat tn kaivinkone pieniin ja isompiinkin töihin.


Minikaivuulaite

Pitkällä ja ulottuvalla puomilla. Kaivurissa on asennettuna tehokkaat työvalot, joten hommat onnistuu . Palokunnan kaksi yksikköä sai hälytyksen . Yleisarvosana (1-5) ed. Vuorokausihinta alv (alv ). Vuokraamme New Holland E26C minikaivuria. Kaivurin paino on 6T, varusteina kumitelat, puskulevy, hydraulinen kauhan kallistus, hydraulinen kauhan . Pikkutontilla on aina jotakin mitä on siirrettävä, työnnettävä tai nostettava, uuden autokatoksen pohjaakin olisi alettava tehdä.


Kukkapenkit huonosti tai teranssinteko edessä ja pohjat täytyisi kaivaa? Täältä löytyy vastaus haasteisiin. Kun tarvitset kevyttä kalustoa piha- ja puutarhatöihin, vuokraa helppokäyttöinen minikaivuri tai muita pihatyökoneita!


Minikaivuulaite

Sarko Rakennuspalvelut vuokraa Volvo EC15B minikaivuria Tampereen ja Pirkanmaan alueella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit