perjantai 5. huhtikuuta 2019

Traktori aggregaatti

Traktori aggregaatti

Traktorikäyttöinen aggregaatti väliaikaiseen sähkönsyöttöön. Kolmepistekiinnitys ja teräsrunko. Tekniset tiedot: Max. Katso aggregaatti hakutulokset verkkokaupassamme.


Traktori aggregaatti

Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita. Osta, myy tai vuokraa käytetyt aggregaatit edullisesti. Nettikoneesta löydät 1ilmoitusta kohteesta aggregaatit. Tutustu ja löydä omasi! GENERAATTORI TRAKTORI PTOG 30kW Kolmivaiheinen JDP PTOG traktorigeneraattori on käytännöllinen laite.


Tehokas generaattori valmistaa . Traktori -generaattori AV- Traktorigeneraattori tilapäiseen sähkönsyöttöön ja sähkökatkosten varalle. Maatiloille, työmaille, konepajalle yms. Pomo traktorikäyttöiset generaattorit sekä Visa diesel varavoimageneraattori tarjoavat nopean reagoinnin sähkökatkoksen yllättäessä. Keskuksessa on vakiona jännite- (V) ja taajuus- (Hz) mittarit, jotka on suunnattu käyttäjään ( traktoriin ) päin, jolloin kierrosluvun säätö traktoristakäsin on helppoa. Generaattori traktoriin ja sinulla on kolmivaihesähköä siellä missä sitä tarvitaan!


W generaattorissa on ulostuloa ja elektroninen AVR-jännitteensäädin. Kellfrillä on aggregaatteja joka tilanteeseen. Aggregaatti kW diesel. Kätevä aggregaatti tilanteisiin, joissa sähköntarve yllättää. Tarkenna hakua rajaamalla valikosta esim.


Laadukkaat Fogon aggregaatit. Moottoreina käytetään luotettavaksi havaittuja moottori ja generaattori merkkejä mm. Honda, Vanquard ja Syncron. Ostin epäkuntoisena traktori generaattorin ja myyjä tuumasi että säädin todettu rikkinäiseksi huollossa. Kiinnostaa kyseisen generaattorin . Pienestä, ulkona bensiinin voimin säksättävästä aggregaatista virta.


Traktori aggregaatti

Maatalouksissa suositaan traktoreihin kytkettäviä generaattoreita, joita . Laitteita sähköntuottoon paikkoihin, joihin sähköverkko ei ulotu tai muuten tarvitaan varavirtaa. Haussa käytetty generaattorit ja aggregaatit ? Ota yhteyttä suoraan generaattorit ja aggregaatit -kohteen myyjään. Klikkaa kuvaa tai merkin mallia saadaksesi . Koteloidut aggregaatit. Joulunseudussa olisi voinut tulla pulmia ilman traktorin perään kiinni- tettävää aggregaattia.


Tykkykuormasta männyt kaatuivat Kostamon sähkölinjalle. Generaattorit saatavilla erillaisia varavirtakoneita koti ja ammattikäyttöön aina pienestä Inventteristä isoon varavoima koneeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit