torstai 11. huhtikuuta 2019

Myydään tos sorvi

Myydään tos sorvi

Nettikoneessa on ilmoitusta kohteesta Tos. Meiltä löydät metsäkoneet, maatalouskoneet, nosturit, työkoneet, vaihtolavat ja kuljetuskaluston. Sorvi on erittäin vähän käytetty! Kohde myydään käytöstä poistettuna siinä kunnossa kuin se on nähtävillä, eikä myyjä eikä myyjän edustaja anna sille . Tietoja päivitetty 2. Myydään käytössä oleva sorvi TOS.


Myydään tos sorvi

Suurin sorvattava kpl 400mm. Perinteikkään ja luotettavan TOS :in sorvivalmistaja Trens on tehnyt Slovakiassa manuaalisia SN-kärkisorveja jo lähes sadan vuoden ajan. Tämä tekee Trensin sorveista ykkösen Suomen metalliteollisuudessa. Myynnin yhteystiedot.


Spinner TCCNC- sorvi , ollut esittelykäytössä, vm. Mitat (korkeus x syvyys x leveys) (mm). TOS -SNsorvi , pienenpuoleinen mutta . Avarruskoneita, karusellisorveja, pitkäjyrsinkoneita, sorveja , porakoneita ja levyntyöstökoneita. Olemme myös TOS Varnsdof, Toshulin ja Nicolas Correa työstökoneiden valtuutettu huoltoyritys.


Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. Vain tyhjiä ja puhtaita lasipakkauksia. Poista korkit ja kannet. Etikettejä ja kaulusrenkaita ei tarvitse poistaa.


Konemyynti Järvinen - käytettyjä metalli ja puualan koneita myynnissä sorvi pyörösaha särmäri kipinätyöstökone alumiinikone vannesaha. Täältä löydät tällä hetkellä myynnissä olevat käytetyt metalli- ja puualan koneet. Mazak QT Nexus 250M sorvi pyörivillä työkaluilla -Mori Seiki . Tervehdys lajitovereille, Pari viikkoa sitten saatiin hommattua Helsingin Hacklabille jyrsimen. Colchester Student mkja Tos Trencin sorvit joista itsellä erittäin hyvää kokemusta. Laitan näistä jossain vaiheessa myynti -imoituksen.


Myydään tos sorvi

Suunnitelmat ja säännöt. Nämä koneet ovat myynnissä , lisäksi on muita pienempiä koneita sekä erikoiskoneita. Wu Assassins on kymmenosainen Netflixin toiminta-fantasiasarja. The Raid – tähti Iko Uwais näuttelee Kai Jinia, Chinatownissa työskentelevää . Kaikista huoneistamme löytyy TV, puhelin, tallelokero, ilmainen ja nopea Wi-Fi, suihku, kylpytakit ja pyyhkeet.


Vastaanotosta löydät . Syksyn kausi alkaa 2. Metallisorvi, TOS SN B. Digitaaliset mittalaitteet. Suoraan ammattikoneistamon. Viikon sisällä myyntiin tulossa Profila IKsorvi. Electronicsin Suomen robotiikan myynnin kehityksestä vastaava Samuli Bergström.


Työkalujyrsinkone TOS OSO FNK 3-aks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit