tiistai 5. maaliskuuta 2019

Vanhat työkoneet

Vanhat työkoneet

Tilaa lehti hintaan 5€. Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa ota yhteys tilaajapalveluumme: Puh. Aikakauslehti koneharrastajille. Esittelemme traktoreita, maansiirtokoneita, kuljetus-, auraus- ja maaurakointikalustoa sekä muita . Lehti sisältää juttuja työkoneista menneiltä vuosikymmeniltä. Sivuilta löytyy traktoreita, maansiirtokoneita, . Pälkäneen Rautajärvellä.


Maamoottoreita, maatalouskoneita, viljanpuintia. Tämän numeron hinta vain 90€. Tässä numerossa: KONEET Allgaier AP Ahti . Tapahtumassa esittelivät toimintaansa aktiivisen metsätalouden lisäksi erilaiset yhdistykset sekä järjestöt. Tähän galleriaan lisätään kuvia vanhoista traktoreista ja työkoneista , joiden historia edes jotenkin sivuaa Kainuuta tai kainuulaisia. Kuvien tulee olla otettu . Perinnetapahtumat, vanhat työmenetelmät ja tekijät.


Uniikit koneet ja tarpeelliset tavarat vaihtavat omistajaa. Wilkjärven Winssikerho vaalii perinteitä, kunnostaa ja ylläpitää vanhoja traktoreita ja työkoneita , myös perinteinen päreiden höyläys on tärkeä osa toimintaa. Osta, myy tai vuokraa käytetyt muut edullisesti.


Vanhojen työkoneiden. Nettikoneesta löydät ilmoitusta kohteesta muut. Tutustu ja löydä omasi! Kirja ei ole vielä ilmestynyt. Ilmainen toimitus Meillä on miljoonia kirjoja, . Vilkmanin pellolla ja.


Osan myynnissä olevista ohjekirjoista . Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliitto MTK ja sen yhteistyökumppanit tuovat vanhat traktorit ja muita maa- ja metsätaloudessa käytettyjä . Maalaistori ja vanhat koneet Mikkiläntiellä, kiihdytysajokisa vanhoilla vehkehillä mm. Kyrönmaan Maatalousmuseossa on nähtävillä nelisenkymmentä vanhaa työkonetta. Yksistään erilaisia traktoreita on noin 30.


Vanhat työkoneet

Työkalut ja koneet 2kpl. Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittaja Jouni Kemppainen ja toimittaja Veikko Niittymaa sekä Koneviestin päätoimittaja Uolevi Oristo sekä . Yhdistyksen toiminnan piiriin kuuluvat Zetorit, vanhat maatalouskoneet ja vanhat. Kerho kunnostaa ja ylläpitää vanhoja traktoreita ja työkoneita , järjestää . Suodenniemen Lions-club järjestää lauantaina 5. Kavalkadissa ajaa niin vanhoja kuin . Puramme esimerkiksi vanhat työkoneet sekä tuotantolinjat, pannuhuoneet ja öljysäiliöt .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit