tiistai 19. maaliskuuta 2019

Myytävät zetor traktorit

Myytävät zetor traktorit

Nettikoneessa on ilmoitusta kohteesta Zetor. Meiltä löydät metsäkoneet, maatalouskoneet, nosturit, työkoneet, vaihtolavat ja kuljetuskaluston. Osta, myy tai vuokraa käytetyt Zetor traktorit edullisesti.


Tutustu ja löydä omasi! Zetor - traktorit löydät alla olevasta luettelosta. Myytävät kohteet on järjestetty myynti-ilmoitusten jättöpäivämäärän mukaan. Zetor Atyyppikilpi, Maatalouskoneet, Työkoneet ja kalusto, Nurmijärvi, Tori.


Osta käytetyt Zetor Traktorit traktorpool. Houkuttelevia tarjouksia . Uusin päivitys: noin tuntia. Neliveto, Ryömintävaihteisto, Mekaaninen suunnanvaihdin, Takarenkaat: 16.


Myytävät zetor traktorit

Koneareenassa suuri ja kattava valikoima traktoreita , puimureita ja muita hyväkuntoisia maatalouden ja. Asiallinen, Siisti, Zetori ! Ota yhteyttä suoraan myyjään: Scanmont Oy. Katso tästä lisätiedot ja kuvat. Anopin liiterissä on n. Appiukon mukaan olisi vuosimallia -55. Oppilaat käyvät terveystarkastuksessa vuosittain.


Ensimmäisellä, viidennellä ja kahdeksannella luokalla oppilaat käyvät laajassa . ZETOR Traktorit : tarjous, katso ilmoitukset: myytävät uudet ja käytetyt ZETOR traktorit — Autoline Suomesta. Konekesko vaihtokoneet Olet hakenut käytetyt traktorit. Näpäytä kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja.


Myytävät zetor traktorit

Nettivaraosasta löydät kaikki traktorin varaosat moottoreista hydrauliikkaan. Päivityksestä aiheutuu lyhyitä katkoja palveluun päivän aikana. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Zetor 25: ksi nimetyssä traktorissa oli 2-sylinterinen vesijäähdytteinen pyörrekammiodiesel. AG-Huttu Oy ostaa ja myy käytettyjä traktoreita ja maatalouskoneita.


Traktoreita – koneita maatalouteen, urakointiin tai pihakäyttöön. Toimiva ajokuntoinen, koeajettavissa. Mukaan osia puretusta traktorista. Vaihteisto, perä, pellit, jäähdytin ym.


Toiviaisen valikoimiin kuuluvat myös myytävät maa-ainekset, sepeli ja. Traktorimies Matti Jaskari sanoo kiintiön olevan kappalemäärältään täynnä,. Fordsson, Zetor , Takra, Bukh ja monet muut nostalgiaa huokuvat . MTK ja traktori ovat olleet osana suomalaista maataloutta sunnilleen.


Valmetin, Volvon ja Zetorin tehdasohjaamoilla varustetut traktorit. Vaihtokonehallista Kauhajoella löydät koko ajan vaihtuvan, laajan valikoiman käytettyjä trukkeja, traktoreita ja nostimia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit