tiistai 19. maaliskuuta 2019

Pienkuormaaja avant

Pienkuormaaja avant

Yksi kone – monta työtä. Nettikoneessa on 1ilmoitusta kohteesta Avant. Meiltä löydät metsäkoneet, maatalouskoneet, nosturit, työkoneet, vaihtolavat ja kuljetuskaluston. Osta, myy tai vuokraa käytetyt pienkuormaajat edullisesti.


Pienkuormaaja avant

Tutustu ja löydä omasi! Jyväskylä, konemyynti. Klikkaa kuvaa tai merkin mallia saadaksesi. Runko-ohjattu, Teleskooppipuomi, Ohjaamo, Käyttövoima: diesel. EEST Lisää suosikkeihin.


Kuormaajat soveltuvat erinomaisesti moniin eri . Se on kaikkien pienkuormaajien isä. Kokeilimme miten se suoriutuu ahtaan paikan . Koneessa työteho- ja urakointipaketti. Hyvä vaihtoehto uudelle. Heinä- Elokuulle löytyy hyvin vielä vapaita päiviä ja viikonloppuja, . Avant - pienkuormaajat ja lisälaitteet.


PIENKUORMAAJA AVANT TN AVANT 528. Nimetty tai vastaava tuote. Työkalut: maakauha, lumilevy. Tarkista ennen varaamistasi että kyseinen ajankohta on vapaa (vihreä).


Viime vuonna yhtiön liikevaihto ylitti ensimmäisen kerran sadan . Tavoitteeksi asetettiin Avantin peruskunnostus siten, että sillä . Tuotepalettikin on kunnossa ja vahvistuu entisestään, kun nyt pienkuormaajien mallisto kasvaa ylöspäin 800-sarjaan. JAP Nordic vuokraa AVANT - pienkuormaajien lisäksi Kramer pyöräkuormaajia, henkilönostimia ja trailereita sekä yksityisasiakkaille että yrityksille. Soveltuu hyvin lumitöihin, soranlevitykseen, mullan levitykseen ym. Lumi saa kyytiä, mutta kivikovaksi jäätynyt penkka jää rikkomatta. Kuljetus Uudenmaan alueelle.


Image may contain: outdoor. Carpintero Service Finland Oy. Konevuokraamo avantpalvelu vuokraa pienkuormaajia ja lisälaitteita, painoluokissa 5t - 5t. Toimipisteemme: Raisio, Nokia ja Espoo!


Avantin vuokrahintaan sisältyy kuljetustraileri vuokrauksen ajaksi. Laite noudettaessa valmiiksi trailerilla sidottuna. Trailerin vetäjältä vaaditaan vähintään . Ranuan lisäksi palvelemme. Lue lisää ja vuokraa hyvä pienkuormaaja meiltä!


Pienkuormaajan vuokraus onnistuu päiväksi, viikonlopuksi tai pidemmäksikin aikaa, . JEM-TECin palveluihin kuuluu AVANT 4- pienkuormaajan vuokraus. Harjoitusalueelle, palloautomaatin taakse illalla parkkeerattu ja lukittu kotimaista tuotantoa oleva AVANT - pienkuormaaja oli hävinnyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit