torstai 21. maaliskuuta 2019

Käytetyt stihl moottorisahat

Käytetyt stihl moottorisahat

Kysy tiukka ennakko Tarjous ! Nettikoneessa on ilmoitusta kohteesta Stihl. Houkuttelevia tarjouksia . Hanki sahat edullisesti Nettimarkkina. Kuhmoinen › Pekka Lähteenmäki. Vähän käytetty moottorisaha Vm. Halvimmat tarjoukset alkaen.


Käytetyt stihl moottorisahat

Ostetaan käytetty edullinen stihl moottorisaha ms 170. HUSQVARNA 4moottorisaha 13. Myös akku ja sähkösahat.


Käytetyt veneet ja perämoottorit, moottoripyörät, mopot, mönkijät ja moottorikelkat sekä käytetyt pienkoneet, kuten moottorisahat , raivaussahat, ruohonleikkurit ja lumilingot. Stihl MS 461-R pelastusmoottorisaha. HUOMIOI valitse nouto toimitustavaksi . Erinomainen harvennettaessa tiheää metsää, uusi versio suuremmalla teholla ja vähemmällä painolla. Vakiona M-Tronic elektronisella . Uskomattoman kevyt akkukäyttöinen moottorisaha , täydellinen työkalu talon. Myydään moottorisaha stihl alkaen €. Asiantunteva pienkoneliike Espoossa.


Käytetyt stihl moottorisahat

Meiltä löydät asiantuntijat sekä moottorisahat monipuolisesti piha- ja . Osallistujista pisimpään markkinoilla ovat olleet Stihlin MS 27 sekä. Sahat käytettiin lämpimiksi ja ne painettiin pikaisesti lumen sisään . Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Klikkaamalla OK hyväksyt evästeet. Valikoiman laajuus, tuotteiden toimivuus, tekniset innovaatiot, palveleva jälleenmyynti- ja huoltoverkosto . Taloudellinen 2-MIX -moottori. Husqvarna 572xpg terävarustuksella käytetty moottorisaha.


Tämän jälkeen on tullut monia tuotteita sekä metsän- että puutarhanhoitoon. USEITA KÄYTETTYJÄ MOOTTORISAHOJA ! STIHL MS 19 STIHL. Tehokas moottorisaha on tarpeellinen työväline yhtä lailla ammattikäytössä kuin kotipihalla ja mökillä.


Moottorisahat soveltuvat niin lankkujen ja pöllien . Saksalaista laatua jo yli vuoden ajan! Huollamme tiloissamme kaikki puutarha- ja viherrakennuskoneet, moottorisahat ja muut pienkoneet. Soita ja kysy valikoimaa! Kauttamme hankit myös käytetyt viherrakennuskoneet.


Varustettu vakiona M-Tronic elektronisella moottorinohjausjärjestelmällä, . Käytettyjä koneita joita olemme ottaneet vaihdossa uusiin. Palveleva konekauppa Oulun alueella Limingassa. Meiltä Husqvarnan, Stigan, Stihlin , Hondan ja klipon tuotteet, sekä varaosat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit