keskiviikko 27. maaliskuuta 2019

Purkukoura hinta

Alla olevia tuotteita on varastossa kpl. Vahva KSkaivinkoneen koura. Mustasaari › KomaxiLiike. Hinnasta sovitaan erikseen. Koura automaatti, Pelit ja muut harrastukset, Tampere, Tori.


Purkukoura hinta

Ilmoituksissa mukana kaivinkoneen kauhat, trukkipiikit, routapiikit, lisävalot ja paljon . Koura on suunniteltu 7-tonnin kaivinkoneisiin. Kysy hintaa ja ylläty! Näppärä koura lajitteluun, purkuun, lastaukseen tai vaikka polttopuiden käsittelyyn. Esimerkkilaskelma: kk maksuaika).


Vaatii rahoituspäätöksen. Mikähän olisi hyvänmallinen koura entisen patun kouran tilalle? Eli koura olisi tuossa pyörittäjässä kiinni ja sitten kauhankäännöllä saisi. Hinta noissa tosiaankin kova ja pelkät pyörittäjät suhteessa koko . Lajittelukouraa voidaan käyttää rototiltin kanssa tai koura voidaan vaihtoehtoisesti varustaa pyörittäjällä. Valmistamme lajittelukouria kaikilla mahdollisilla . Merkki, Malli, Vuosimalli, Mittarilukema, Hinta €. Kouraa valmistetaan 2- ja 4-piikkisenä, tilauksesta myös useampia piikkejä.


Purkukoura hinta

Etsimääsi tuotetta ei valitettavasti löytynyt. Miten omasi on sitten toiminut ja missä koneessa koura on kiinni? MikaRent Oy pidättää oikeuden hintojen muutokseen. Kaikki hinnat alv.


Lisäksi varustelumaksu – 1€ alv , riippuen laitteen . Lisätiedot Tukkikoura skiinnikkeellä kaivuriin. Hakusanat, koura , tukkikoura, s4 s-4 kaivuri, . Lisälaitteena purkukoura , pulveroija, purkusakset, säiliöleikkuri, rautaleikkuri, iskuvasara ja kauhat. Koneen ulottuvuus metriin. Uusi pyörivä purkukoura.


Purku - purku purkaminen kone konepurku kaivinkone koura purkukoura. Nyt entisellä yhden hinnalla kaksi käyttömediaa ja kahden hinnalla jopa kuusi! Legendaarinen juhannuksenviettopaikka ei tuhoutunutkaan purkukouran kynsissä – Aavasaksan satavuotinen juhannustanssiperinne jatkuu . Nosturit, vaihtolavalaitteet sekä muut nostolaitteet laatumerkeiltä.


Pro Lift – nostoalan ammattilainen jo vuoden kokemuksella. Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin. Purkukouran sylinteri putket uusiksi. Koura näet on eri asennossa otettaessa puuta kuin silloin kun se . Hintoihin ei lisätä arvonlisäveroa. Hinnoista ei voi myöskään vähentää arvonlisäveroa.


Purkukoura hinta

Rentiltä myös S -taustalevy, hinta 506.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit