keskiviikko 27. maaliskuuta 2019

Kaivurin kauha

Nettikoneen löydät 5ilmoitusta kohteesta käytetyt kauhat. Meiltä löydät luiskakauhat, ojakauhat, lumikauhat ja muut. Tutustu tarjontaamme jo tänään!


Kaivurin kauha

Käytetyt kauhat on yleisnimike meiltä löytyville käytetyille lisälaitteille. Haussa käytetty kauhat ? Ota yhteyttä suoraan kauhat -kohteen myyjään. Klikkaa kuvaa tai merkin. Eurosteelin EUROPRO- kauhat.


Vahvat ja kestävät kotimaiset kaivinkonekauhat. Myydään KAUHAT VIROSTA varaosat ja tarvikkeet. Kaivinkoneen kauhat heftattuna. Meiltä saat kuokkakauhat, luiskakauhat, tasauskauhat, ojakauhat, seulakauhat, mätästyskauhat, kanto- ja kiviharat, . Masi kaivuri, Maatalouskoneet, Työkoneet ja kalusto, Pieksämäki, Tori.


Kaivurin kauha

Kauhat , pikaliittimet ja muut työlaitteet suoraan valmistajalta! Valmistamme Oulussa kaivinkoneen kauhoja kulutusteräksestä. Lähetämme kauhat edullisella sopimusrahdilla asiakkaan ”kotiovelle”, n. Alla skopor fås också med andra fästen! Valikoima käytettyjä pyöräkoneen kauhoja!


Avant kauhat tarvitseppa sitten lumelle, mullalle, hakkeelle, tai soralle. Kaivurin kauha 250mm (skiinnike). Käyttämätön ojakauha 150L Skiinnikkeellä, kauhan leveys n. NTP) , kauhan tapit : mm , Hyvä kuntoinen ja vähän . Mallistomme on laaja ja voit tutustua siihen sivuillamme. Mikä olis paras kauha pienehköön telakaivuriin. Muuten sama kuin mätästin.


Löydät IKH:lta laajan. KAIVURIN KAUHA 35CM195. TAR011-Saatavilla verkkokaupasta. Hi-Tec -kiinnityksellä olevassa kauhassa on kaksi kiinnitysasentoa.


Katso kauhat hakutulokset verkkokaupassamme. Kauha on kaivurin tai vastaavan maljamainen osa, jolla siirretään kuormaa. Hydrauliset ja pneumaattiset kauhat mullistivat työkoneteollisuuden . Robi tarjoaa kaivinkonekauhoja monipuolisiin työtehtäviin. Perämääntien ojan päällä sähkötöissä olleen kaivinkoneen kauha osui koulukyytiä ajaneeseen pikkubussiin keskiviikkoaamuna puoli . Kaiva, aseta ja palauta entiselleen.


Kaivurin kauha

Kaikki kaivinkoneella. Viimeistely kauhan avulla on kätevää, koska pyörivä kauha pääsee tolpan taakse konetta siirtämättä. Kauha sopii tar0vedettävään kaivuriin.


Telaketjualustaista kaivinkonetta oltiin siirtämässä. Minikaivuri 150:n S30-pikakiinnityksen ansiosta kauha on helppo ja nopea vaihtaa .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit