perjantai 8. heinäkuuta 2016

Zetor 6245 ohjekirja

Zetor 6245 ohjekirja

Ohjataanpa kiitoksesi ihmehitsarille, joka on alunperin ohjekirjan meidän kaikkien iloksi ja opikksi nettiin laittanut. Zetorin hydrauliikan hienoudet 26. Oikea tuppiyksikkö takaa. Tiedustele saatavuutta tai tilaa käyttöohjekirjoja lomakkeella. Vastaamme viestiisi ja vahvistamme tilauksesi sähköpostilla.


Zetor 6245 ohjekirja

Tähdellä merkityt kentät ovat . Konepeltiä oli viistetty aikaisempaa enemmän. Vetovarsien päät olivat teleskooppiset. Klikkaa tästä ohjekirjoja ilmoituksen kuvat ja lisätiedot.


Ensiksi tutkittiin etumurikan vetoakselin laakerointi joka oli OK. Meillä on suomenkielinen korjaamo-opas ja myös käyttöohjekirja (tai paremminkin oli, tuttu lainannut eikä ole palauttanut). Tarinassamme on tällä kertaa Zetor jonka ulkoinen hydrauliikka on voimaton. Nostovarret nostaa oikein. Ja myös Zetormatic ohjekirja löytyy.


Zetor 6245 ohjekirja

ID: E96B78AB - Mascus Suomi. Zetor traktorin keulapellit, Muu keräily, Keräily, Varkaus, Tori. Maatalouskoneet, Työkoneet ja kalusto, Pieksämäki, Tori. Puuttuu: ohjekirja Misc.


Tractors tractor manuals and a variety of other items and parts for the Misc. This manual is a must have for any Zetor owner. GitHub Gist: instantly share code, notes, and snippets.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit