keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Traktori purkaamot

Traktori purkaamot

Purkupojat Oy on Suomen suurin traktoreiden varaosiin keskittynyt purkamo. Kauttamme saat käytetyt ja uudet maataloustraktoreiden varaosat ja asiantuntevan . Pääpaikassamme Kauhajoella sijaitsevasta traktoripurkaamosta löytyy erittäin laaja valikoima traktorin käytettyjä osia ja renkaita. Meillä puretut tai purettavina . Matkaa kyläkaupasta on vain km . Nettivaraosasta löydät kaikki traktorin varaosat moottoreista hydrauliikkaan.


Traktori purkaamot

SR-Harvesting Oy ostaa Valtran ja Valmetin traktoreita ja purkaa niitä osiin. Toiminta on laajentunut . Valtra- ja Valmet- traktoreihin erikoistuneen Valparts- purkaamon liiketoiminta. David Brown -varaosat ja purkuosat moniin merkkeihin. Koneliike Pihlajaniemi on traktorien varaosakauppa Untamalassa.


Lue tilausohjeet, se helpottaa! Isojoen Konehalli Oy, Keskustie 2 Kauhajoki. Purkaamo sijaitsee Tanskassa Viborgissa. Paikan pinta-ala on reilu 60ha pihoinensa. Oy sijaitsee kunnassa Hollola, alueella Kylmäoja.


Se on osakeyhtiö, jonka toimiala on romuliike, . Mikähän purkaamo sellainen on missä pyöräkuomaajia puretaan? Voisiko olla traktori purkaamo ? Ulkomailta voisi kanssa löytyä, ainakin . Kyseisen traktori purkaamon toiminta loppuu ensi kevääseen mennessä. Sitten menee sulattoon joten pitäkää kiirettä tavaraa on paljon. Olssons i Ellös on toimittanut traktorin osia maanviljelijöille jo yli vuotta. Osaavan henkilökuntamme ja laajan valikoimamme avulla autamme yli tuhatta . Olemme Suomen suurin vain traktoreihin erikoistunut purkaamo.


Myymme purkuosia kaikkiin . Etsi kaikista purkaamoista samanaikaisesti, purkaamot lähettävät varaosia ympäri . RE: Mähönen ja muut purkaamot. Lähettäjä: Savaloja Tiistaina 13. Message: Järvisuomen traktorista minullakin on hyviä . Heinolan auto ja traktori. Yrityksemme on tehnyt . Oliko kenellä minkämoisia kokemuksia trakt.


Traktori purkaamot

Syksyllä Warre-Teamin edustus kävi hakemassa osia Kouvolasta ja samalla vierailtiin Utissa olevassa traktoripurkaamomuseossa. Traktori purkaamoita ? Yhteystiedot ovat tervetulleita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit