maanantai 25. heinäkuuta 2016

Husqvarna metsurin saappaat

Husqvarna metsurin saappaat

Käsintehdyt saappaat , joissa on hyväksytty viiltosuoja. Vahvistettu holvi varvassuojalla sekä vahvikkeet pohjan ympärillä. Uuden mallinen kantakuppi helpottaa . Hyväksytyt, viiltosuojatut saappaat turvalliseen työskentelyyn.


Valikoimasta viiltosuojatut metsurin kengät ja viiltosuojatut saappaat. Jokaiselle sahan käyttäjälle suunniteltu husqvarna turvasaapas. Kevyitä ja mukavia jalkineita vaativaan metsän- ja viheralueiden hoitotyöhön. Jalkineet kehitetään ja testataan yhteistyössä . Kevyet viiltosuojalla ja teräskärjellä varustetut turvasaappaat.


Tuotemerkki: Stihl Kampanjat: metsurin puserot, housut ja jalkineet. Husqvarna Technical Vent metsätyöpusero. Nyt - alennusta yhdestä tilauksesta kun rekisteröidyt kanta-asiakkaaksi! Access Mini Sport mönkijän arvonnan . Stihl metsurin varusteet ja tarvikkeet voit ostaa Stihl Online . Hanki laadukkaat turvavarusteet ja turva-asusteet metsätöihin valikoimastamme.


Husqvarna metsurin saappaat

Voimakaskuvioisen pohjan voi nastoittaa. Katso myös lisävarusteet, esim. Nilkkasuojus ja varren . Kevyt ja mukava ammattikypärä. Saatavuus: Verkkokauppa.


Onko kevyempiä kumisia turvasaappait,stihl merkiset on aika raskaat. Nahkasaapaissa löytyy kevyempiä mutta ovat aika arvokkaat. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin! Metsurin turvasaappaat.


Husqvarna metsurin saappaat

HUSQVARNA FUNCTIONAL- TURVASAAPPAAT 2. Klapisäkkimme ja muut metsurin tarvikkeet voi tilata verkkokaupasta tai noutaa. Tilaa tuotteet Kärkkäisen verkkokaupasta helposti ja edullisesti! Turvasaappaat Functional 24. Merkkaa tilatessa kohtaan lisätietoja haluamasi koko. Paikallisessa husqvarnan myyjällä kävin tutustumassa, ja uutta on paljonkin.


Jos metsurin saappaat kehtaisi päivittää kenkiin, niin omat jalat . Oman maahantuonnin ansiosta aina edulliseen hintaan Spencer- metsurin mitat ja. TURVASAAPPAAT Saappaissa on oltava kansainvälisten standardien mukainen suojaava teräskärki, viiltosuoja ja. Koko (45) ja viiltoluokka hyväksytyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit