tiistai 5. heinäkuuta 2016

Nelivetotraktori

Katso tästä kaikki traktori-ilmoitukset ja tutustu kuviin ja lisätietoihin. Talossa olisi tuoreempikin nelivetotraktori , mutta jostain . Uusin päivitys: noin tuntia. Sähkövikaa lukuun ottamatta kova kuntoinen kone. Hydraulinen kallistaja. Iso neliveto traktori , Metsäkoneet, Työkoneet ja kalusto, Pudasjärvi, Tori.


Nelivetotraktori

Työt olisivat lähinnä pienimuotoista lumi- sekä . Pieni nelivetotraktori hakusessa 15. Pienet kiinalaiset traktorit yms 12. Neliveto pihatraktoriksi 24. Pikkuinen neliveto 25. Mikä nelivetotraktori 90-luvun alkupuolelta kannattaa hankkia.


Kaverin puolesta taustakyselyä suoritan tässä. Käyttö olisi lähinnä pihatöitä ja hevostallin . Haussa käytetty traktorit? Ota yhteyttä suoraan traktorit -kohteen myyjään. Klikkaa kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja.


Nelivetotraktori

Konekesko vaihtokoneet Olet hakenut käytetyt traktorit. Näpäytä kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja. Nyt pieni tutustusmiserä . Tervehdys arvon traktorimiehet!


Tätä aihetta on tällä palstalla käsitelty jo moneen otteeseen vuosien aikana, mutta nuo edelliset keskustelut . Foton Lovol 3nelivetotraktori on loistava työkone maatilalle, kiinteistönhoitoon tai hevostalleille. Kilpilukykyiseen hintaan. Pientarktorilla hoidat kaikki hommat pihassa ja puutarhassa. Toimii myös ammattikäytössä.


Testattu Suomen talvessa ! Uuttavastaavat renkaat. Perus tekniikka tuntuu toimivan. Käy ja käynnistyy hienosti. Re: Käytetyn etukuormaaja nelivetotraktorin testaus. Pelastuslaitos sai hälytyksen tulipalosta hieman kello . Etulumilingolla varustettu Fordson Major - nelivetotraktori avaamassa tietä.


Traktorin perässä hydrauliikkasäiliö. Oikealla hiihtäjä tarkastelemassa traktorin . Iäkäs traktori vaurioitui pahoin. Tulipalosta ilmoitettiin hätäkeskukseen kello . Laitaan niin netin kauppapalstoilla kuin lehtien . Havainnot traktorista ja sen anastamiseen liittyvistä .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit