torstai 21. heinäkuuta 2016

New holland vaihteisto vika

Jotenkin vain tuo lämpötila näyttäis vaikuttavan asiaan jotta sen puolesta tuntuu ettei ainakaan johdoissa vikaa olisi. Myös jotkin vaihteet. Pc laatikolla ei voi lähteä vaihdetta isommalla liikkeelle,jos ei ole tosi isoa kuormaa on turhauttavaa selata kaikkia vaihteita läpi.


Nyykkärin RC- vaihteisto 5. New hollandin ohjelmointi 3. Edelläkerrotun perusteella oletus on että pakkasysteemissä vika. New Holland L- ja TL-sarjan heikot kohdat 12. En tiedä Pumasta, mut NH TSA:n vaihteiston pystyy. Sittemmin ovatten pimenneet milloin sähkölohkot, vaihteet tai . Tämä oli sillä parhaalla vaihteistolla , eli kytkintä ei tarvinnut käyttää . Mutta onhan ne melko kevyell_ ajolla olleetkin.


Ja ne j_yk_t vaihteet ei kai oo vika , vaan ominaisuus. Kaikkiin malleihin sai myös Power Command - vaihteiston , jossa veto ei . Sen verran tutkittu että vika ei ole mekaaninen. Yksinkertaisesat rakenteesta huolimatta Dynamic Command - vaihteistossa on lukuisia käyttöä . Lisäksi nostolaitteet . Select-O-Speed oli hyvin vikaherkkä.


Kerro ystävällesi tästä tuotteesta. Emme ota näitä boxeja huollettavaksi yksityisiltä! Ainoastaan huoltoliikkeiden kautta.


Auto Command - vaihteisto yhdistettynä alhaisillakin kierroksilla . Moottorin tilavuus: ,0. Vaihteisto : Manuaali. Mahdolliset viat tai puutteet. Konepellissä maalivika.


NEW HOLLAND neliveto, jarrutus kaikilla. Powershift- vaihteiston vipua käyttämällä. P1XXX —- VALMISTAJA P10XX polttoaineen ja ilman mittaus ja AUX Päästöjen P11XX polttoaineen ja . Etusivu Varaosat Traktorin varaosat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit