maanantai 4. heinäkuuta 2016

Ford vaihtomoottori

Ford vaihtomoottori

Käyttämällä alkuperäisiä osia varmistat . Varaosa, Kanta-ajoneuvo, Vm, Hinta €. Eco Boost vaihtomoottori ilmoituksen kuvat ja lisätiedot. Ford vaihtomoottori. Hakua voi tarkentaa klikkaamalla Muokkaa hakua ja valitsemalla yksilöllisempiä hakuehtoja.


Oikso kenellä kokemusta, tietoa ruotsin purkaamoiden ilmoittamista moottoreiden kilometrimäärista, pitääkö ne paikka? Leia detail sõlmes nime järgi. Itselläni kyseinen kulkuneuvo ja nyt kävi niin että jakopää sanoi sopimuksen irti.


Korjaus kalliimpaa kuin auton arvo,mutta olen kuullut juttua . Vertaa ja löydä paras hinta! VAIHTOMOOTTORIT KÄYTETYT MOOTTORIT TEHDASKUNNOSTETUT. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot vaihtoautosta.


TURBON JA PAKOSARJAN VÄLIIN ( HUKKAPORTTI) Näytä kaikki tiedot. Tiedot: BSD4moottorin korjaussarja. Vaihtomoottori ja muutakin osaa vaihdettu. IKH:n takuu vaihtomoottori. Valikoimastamme löydät varaosat useisiin auto- ja traktorimalleihin, sekä muita tarvikkeita mm.


TAKA-AKSELI SÄHKÖLLÄ 80cm 800W 24V 4x1- Valmis akselisto moottori ja säädin. Huippu UUTUUS nyt Suomess. Meillä löytyvät oikeat vaihtomoottorit käytännössä aina suoraan.


Ford vaihtomoottori

FORD TRANSIT 1T300. Ammattiautojen huoltojen rinnalla Tammer Dieselin kunnostus- ja vaihtomoottorien suosio on. Moottorin tyyppi: Sisäperämoottori. Viron suurin tietokanta ajoneuvon mainoksia. Koneen huohotinputkesta rupesi kesken äestyksen tulemaan jumalaton valkoinen savupilvi.


Kylmänä kokeilin uudestaan käyntiin, . Amerikkalaiset autot. Varastoimme jatkuvasti yli 60.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit