keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Stihl 241 kokemuksia

Itseltäni tuo saha löytyy ja haluaisinkin kysyä,että onko muilla sellaisia ongelmia, että saha hörisee enimmäkseen vain ja ei ota kierroksia? Huomenna saan käyttöön 2:Sen vw version, eli kaasarin ja . Erinomainen harvennettaessa tiheää metsää, uusi versio suuremmalla teholla ja vähemmällä painolla. Vakiona M-Tronic elektronisella . Kiinnostaisi kovasti, vähän isompi kuin MS20 joka on tuhan pieni ja heiveröinen, terälevykin lyhempi, . Lisää tuloksia kohteesta uusi.


Moottorisahoista käyttökokemusta - Sivu - Masinistit. Ainakin Ms2, jossa sama M-Tronic, on pelannut moitteetta kohta . Käyttökokemuksia moottorisahoista, ilman kinastelua parhaasta merkistä. Aarre testasi kuusi erilaista, eri käyttökohteisiin soveltuvaa moottorisahaa.


Ota yhteyttä LIIKE Lappeenranta › Kärkipyörä. Parhaat tarjoukset verkkokaupasta. Lue arvostelu ja jaa kokemuksia. Löydä suosituimmat STIHL tuotteet . Isäntäsaha lämpökahvoilla!


Varustettu vakiona M-Tronicilla. Stihl MS 2Ammattisaha. Polttoaineenkulutus on elektronisesti säännöstelty ja reagoi automaattisesti muuttuviin olosuhteisiin.


Onko kellään omakohtaisia kokemuksia Echon tai Dolmarin nykylaadusta? Solosta tuli made in . Todella suosittu MS2moottorisaha jossa STIHL M-Tronic elektroninen moottorinohjaus järjestelmä. AMMATTISAHA, TYMÄKÄMPI VERSIO. Kw, 5cm paino Kg). Kevyt ammattisaha hyvällä suorituskyvyllä.


Viimesin Husku kokemus oli pettymys, 357xpg meinas purkautua Asta. Kevyt kW moottorisaha M-Tronicilla (M). Päivitin 024av:n ms2:een ja ennestään oli myös stihl 3elämää . Yhteyshenkilö Teboililla: Nina Gustavsson, puh.


Huippumerkit, myynti ja huolto sekä vuokraus (Avant). Taloudellinen 2-MIX-Moottori, STIHL ErgoStart kevytkäynnistys ja Primer pumppu tekevät käynnistyksestä vaivatonta, purusuojan kiinteä .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit