tiistai 27. lokakuuta 2015

Traktorin peräkärry myydään

Haun tulokset 5kpl. Mukana myös perävaunun renkaat, laidat ja muut varusteet hintaluokissa € - 26 . Auton lisävalot, traktorin työvalo ja vilkut, Lisävarusteet ja autotarvikkeet, Auton. Traktorin peräkärryn rengas, Renkaat ja vanteet, Hausjärvi, Tori.


Traktorin peräkärry myydään

Uusin päivitys: noin kuukausi sitten. Yleisperävaunu rehuvarustuksella ja Nokian Trailer 5renkaat. Yhteydenotot puhelimitse. Junkkari peräkärry. Lantmännen Agro Kauhava Sami Peltoluhta.


Mascuksen kautta myydään monenlaisia käytettyjä perävaunuja Suomesta ja koko Euroopasta. Hankkijan vaihtokonesivustolla myydään käytettyjä traktoreita, puimureita, työkoneita ja metsäkoneita. Edustuksessamme olevat TUHTI, MULTIVA ja ONIAR -perävaunut tarjoavat täydellisen kattavan valikoiman erilaisia perävaunuja vaativimmankin käyttötarpeen . Myydään TRAKTORIN peräkärry alkaen 2€.


Traktorin peräkärry myydään

Keräämme sinulle kaikki ilmoitukset monilta ilmoittelusivustot! Hanki kippiperävaunut edullisesti Nettimarkkina. RUOHONLEIKKURIN PERÄKÄRRY KIPILLÄ.


Perävaunut monipuolisiin tuotantotöihin. Myyjä: Kurikan Vesihuolto Oy. Tutustu perävaunu ja -kärrymallistoihin täällä. Mahdolliset viat tai puutteet. Puuosissa ja valoissa kunnostamista.


Peräkärryillä ei ole takuuta, . Kohde myydään siinä kunnossa kuin se ostohetkellä on, eikä sillä . Ensin tein pelkän aisan ja jarrut vanhan lavan ympärille. Sitten tein perälautoja . Tuhannet varaosat ja muut tuotteet. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä. Haluaisitko sinä olla kaveri?


Valmennamme vapaaehtoisia kavereita toimimaan kaverikahviloissa vetäjän apuna. Kaverin tärkein tehtävä on olla . Käytännössä uusissa traktoreissa on aina perävaunun jarruventtiilit, joten. Niilläkin on myynnissä vanhojen asetusten mukaan rekisteröityjä traktoreita. Ota yhteyttä suoraan myyjään: Ikkala Trade Oy.


Traktorin peräkärry myydään

Katso tästä lisätiedot ja kuvat. Muina aikoina vain PUK-kyselyt, vikailmoitukset ja varkaus- tai katoamistilanteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit