tiistai 13. lokakuuta 2015

Myydään kourakuormaaja

Myydään kourakuormaaja

Nettikoneessa on ilmoitusta kohteesta Patu. Meiltä löydät metsäkoneet, maatalouskoneet, nosturit, työkoneet, vaihtolavat ja kuljetuskaluston. Tutustu laajaan valikoimaan, ota yhteyttä ja kysy lisää. Myydään metsäperävaunut kuormaimella. Nostokyky puomin päästä 310kg.


Selaile myynnissä olevia käytettyjä Puutavarakuormain juontokourat ja kuormaimet -kohteita malleittain. Voit olla suoraan yhteydessä käytetyn . Käytämme sivustollamme evästeitä parantaaksemme käyttäjäkokemustasi. Jatkamalle sivustollemmeKellfri hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja Ymmärrän.


Tampere, Pirkanmaa, Suomi. KOTIMAINEN laatutuote - Rotec hydraulinen esiohjaus - ulottuvuus n. Suomen kiinnostavin kauppapaikka. Hankkija Jouni Uusi-Rauva. Sen ulottuvuus on peräti m, nostomomentti kNm ja kääntömomentti kNm.


Huutokauppapäivässä 31. Näistä voi tehdä myös ennakkotarjouksia. Ota yhteyttä suoraan myyjään: Vöyrin Kone ja Traktori. Katso tästä lisätiedot ja kuvat.


Klikkaa tästä Mesäperävaunu ja kuormain ilmoituksen kuvat ja lisätiedot. Kaikki Patu kuormain-ilmoitukset sivustoilta Tori. Lantmännen Agron valikoimista löytyy metsäajoon hyvin soveltuvat vahvat ja monitoimiset Nokka ja Oniar-metsäperävaunut, metsäkärryt, kaatopäät, . Vimpeliläinen maanviljelijä Kari Kangasaho isännöi maatilaansa Vimpelin Sääksjärvellä ja runsaspäisen lihakarjan lisäksi miestä työllistävät . Helppo siirtää kuormain vaunusta traktorin 3-piste kiinnitykseen. Kuormaimessa on vakiona sekä aisakiinnitys . Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita.


Myymme uusia sekä käytettyjä traktoreita, kaivinkoneita ja maatalouskoneita. Asiakkaamme tulevat Pohjanmaalta: Kokkolasta, Kärsämäeltä sekä Haapajärveltä. Myös Sampo-Rosenlew -leikkuupuimurit varaosineen . Tehoa juurikkaan kuormaukseen.


Varustettu NTPkiinnikkeellä, jonka voi halutessaan. LuotettavaKumppaniyritys. Myynti : Kyösti Kupari (Lempäälä).


Myydään kourakuormaaja

Ennen kun tein aumoja pitkin pellon reunoja, tyhjäsin ne kourakuormaajalla aluspuiden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit