torstai 15. lokakuuta 2015

Stihl fs 450 hinta

Stihl fs 450 hinta

Laaja ja kattava valikoima. Stihl FS 4C-EM K raivaussaha X-treem valjailla. Olin aamulla raivuulla ,mutta meni homma eväitten syönniksi,kun ei saha pysynyt kun vartin käynnissä eikä sen jälkeen millään käynyt . Husovarna 3Fx hinta 7euroa tai Stihl 450K hinta 6euroa. Itsellä fs 450k , mutta oli 3lainassa muutaman päivän ja . Stihl siimapäät ja siimat kaikkiin trimmereihin ja raivausteriä.


Sulkeutuu 22h min. Osta tai ehdota hintaa. Lisää muistilistalle. Miksi tämä on niin tärkeää sinulle ostajana? Jotta tuntisit olosi turvalliseksi, haluamme taata.


Palveleva Jälleenmyyjäsi. Aina hyvissä käsissä. Erikoishinta : 89€. Puuttuu: 4 stihl moottorisahan osat -HUOMIO! Toisessa raivausterä ja toisessa siimapää.


Stihl fs 450 hinta

Pakettiin sisältyy vain yhdet valjaat. Tuotteen saatavuus: Varastossa, toimitusaika yleensä 1-päivää. USEITA KÄYTETTYJÄ MOOTTORISAHOJA!


Stihl fs 4on minullakin ekaa syksyä ja olen tykännyt tuolla sahaavat. Partner 4oli entinen joka oli hyvä saha aikanaan mutta sitä alkoi jo . Hintaan vaikuttaa paljon käyttö. STIHL MS 19 STIHL.


Kaikki Myydään stihl 4-ilmoitukset sivustoilta Tori. Stihl alkuperäisillä varaosilla varmistat laitteesi moitteettoman toiminnan. Alkuperäinen varaosa myös aina sopii varmasti paikalleen ja toimii kuten on tarkoitettu. Ulkohalkaisija 73mm, sisähalkaisija 68.


Tarkemmat hinnat ja kaikki vaihtoehdot näet kassalla. Peruskoneen kampanjahinta 2euroa (lisälaitteet alkaen euroa). Haapajärvi › Jyrki Jääskeläinen.


Stihl fs 450 hinta

Raivaussahan kulmavaihde Sopii. FS 29 FS 30 FS 35 FS 40 FS 4, FS 480.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit