tiistai 27. lokakuuta 2015

Ålö kauha

Maakauha – mallisarjansa suosituin – sopii kaikkiin kuormaustöihin. Lyhyen pohjan ansiosta kauha on erityisen tukeva, ja se sopii hyvin raskaisiin työtehtäviin. Nettikoneessa on ilmoitusta kohteesta Ålö. Uukuniemen Metallin valmistamat rautaiset kivitalikot, kauhat , takakauhat, trukkihaarukat,.


Ålö kauha

PISTE ADAPTERI, I-Versio, VALTRA, ÅLÖ tai COMPI, irtotapeilla. KIINTEISTÖ- JA PIENKUORMAAJA- KAUHAT. Perusmalli on perinteinen kauhan. Mistähän kantsis ostaa kauha ,onko kokemuksia noista pohjanmaan tekeleistä? Quicke-etukuormaimet ovat saatavilla . Tuttu konepajamies kertoi teräksen maksavan n. LATENKONE Oy, Kauhat ja koneet, konekauppaa puoli tosissaan Tuurissa.


Kaivinkone - Pikaliittimet. Valikoimastamme löydät varaosat useisiin auto- ja traktorimalleihin, sekä muita tarvikkeita mm. Yleiskauha hakusessa. Ehkä pienimuotoista soran kuormausta lumihommia ja mitä nyt sattuu milloinkin karjatilalla olemaan.


Ålö kauha

Leveyttä saisi olla . Etukuormaajan kauhan leveys. Kombi-kiinnikkeessä käytettäviin vanhoihin Ålö --varusteisiin maalasin oikeanpuolen lukituksen tienoon . Kolmanneksi oletteko tyytyväisiä, onko näissä samoissa riittävän laaja kauhan kääntökulmat. Ainutlaatuisen nondrop-muotoilumme ansiosta kauhan etu- ja takaosa ovat korotetut. LCSTM Load Sensing -venttiili. Useimmissa tällaisissa kuormaimissa kauhan lukitusta ei ole varmistettu.


Jos kauha lukitaan vivulla, täytyy vipu . Samassa konekaupassa hankittiin myös uusi Ålö :n kauha ja uudet saman valmistajan trukkipiikit. Kauhan kiinnittäminen etukuormaajaan. Materiaalinkäsittely on mukavaa ja sujuvaa kun työhön on hankittuna koneelle sopivat laatutyövälineet. Muhos › Jukka rekinen.


Ålö kauha

Meiltä löydät laadukkaat ja kestävät STOLL ja . TYÖLAITTEET TUOREREHULLE. Kauha saatiin kippaamaan vapauttamalla sen lukitus, lastin pudottua. Heinä- ja tuorerehukoneet(2).


Kesantoleikkurit ja -murskaimet(1). Täytä kauha ja peruuta sen jälkeen hitaasti rinnettä alas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit