keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Husqvarna rider 13 lumilevy

Takavetoisiin Ridereihin on kiinnitettävä pyöräpainot ja lumiketjut lumilevyä käytettäessä. Kestävä teräksinen lumilevy. Hydraulinen kulman säätö ja 1cm:n työleveys. Eri markkina-alueiden vaatimusten täyttäminen edellyttää, että levyä . Näytä kaikki tuotteet ( ). LUMILEVY KOVA 2SARJA. Tuotemerkki: Husqvarna.


Husqvarna rider 13 lumilevy

Hinta Alkaen 4400€. Järeä teräslevy, jossa on teräsreuna. Kumiterä saatava lisävarusteena. Puuttuu: Puutarhakoneet - Husqvarna, Honda, Gardena ja Klippo - Etuleikkurin.


MH) senttiä uutta lunta ei hidasta menoa . Työleveys 1- 1cm. Luja, teräksinen lumilevy. Rideriin voi asentaa esimerkiksi lumilevyn , peräkärryn, sammalenrepijän ja . Koneeseen vaihdettu . Toimitus myös Matkahuollon kautta . Kova lumilevy ajoleikkuriin, Parkano.


Huutokauppa on päättynytPäättynyt. Rider 11C, 13C 1ja 15Vmallit. Huippukevyt Husqvarna. Laajan lisälaitevalikoiman, kuten lumilevy , peräkärry, sammalenrepijä ja levitin, ansiosta R. Erilaisten lisälaitteiden, kuten lumilevy , peräkärry, sammalenrepijä ja levitin, ansiosta.


HUSQVARNA RIDER 214TC KAMPANJAHINTAAN 4. Akkukäyttöinen RUOHONLEIKKUUN KONSEPTIT. Husqvarnan suunnittelijat ovat työskennelleet 3vuoden ajan. Heti varastosta kpl. PUSKULEVYN LUKKOSARJA 6kpl.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit