torstai 1. lokakuuta 2015

K rauta raivaussaha

K rauta raivaussaha

Raivaussaha on erinomainen työväline metsänhoitoon ja ruohon raivaukseen. Pikataitettavat kahvat. Tri-Arc- ruohoterä, . Tällä raivaussahalla voi niittää heinikot ja vesakot . Tehokas ja vahvarakenteinen raivaussaha kolmella terävarustuksella. Soveltuu niin normaaliin . Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä palvelun toimittamiseen, mainonnan kohdentamiseen sekä analysointiin ja raportointiin.


K rauta raivaussaha

Käyttämällä palvelua . Monipuolinen raivuri on varustettu . Erinomainen yhdistelmä voimaa ja käytännöllisyyttä. Hyvä valinta puutarhan hoitoon. Kompaktin ja uudenaikaisen muotoilun ansiosta erittäin kevyt ja . RAIVAUSSAHA RYOBI RBC52FSBOS 52CM3. Saatavilla verkkokaupassa.


PROF:n ruohotrimmeri on varustettu laadukkaalla m³:n nelitahtimoottorilla, joka toimii normaalilla lyijyttömällä bensiinillä. Polttomoottorikäyttöinen trimmeri on . Trimmeri on kätevä viimeistelijä, jolla siistii myös ruohonleikkurille hankalista paikoista, kuten pensaiden juurilta ja pihan reunoilta. Valitse akku-, sähkö- tai . Leikkuskapasiteetti cm. Koneen mukana toimitetaan siimapään lisäksi metallinen . Pienempi kulutus sekä alhaisemmat päästö- ja meluarvot.


Moottoritilavuus 3cm³, teho kW. Työskentelyä helpottava viilaohjain raivaussahan metsäterän teroitukseen. K - Raudan valikoimaan kuuluu mm. Dolmarin raivaussahoja, moottorisahoja ja. Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta.


Katso yhteystiedot ja aukioloajat! Metsäterä raivaussahaan. Stihl trimmerit ja raivaussahat puutahan hoitoon ja metsätöihin. Tervetuloa palvelevaan Ojan Rautaan!


K rauta raivaussaha

Pro Center Ojan Rauta palvelee yritysasiakkaita vuoden kokemuksella viidellä . Pitäisi ostaa raivaussaha pienimuotoiseen metsänhoitoon. Huskin saa nykyisn halvimmalla, kun ostaa K - raudasta tarjous kullokin, parilla . Tämä 3-in-työkalu sisältää siimapään, . Löydät valikoimistamme raivaussahat , akkutrimmerit ja sähkötrimmerit lisätarvikkeineen. Tällä siistit näppärästi myös kulkuväylien ja terassien reunat sekä puiden juuret.


Yltää sinne minne ei ruohonleikkuri yllä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit