perjantai 23. lokakuuta 2015

Ford 4000 hydraulipumppu

Ford 4000 hydraulipumppu

Tänään yhdeltä masinistilta onnistui haalimaan hydraulipumpun joka oli kuulemma joskus purettu nelitonnisesta. Missään en ole moista . HYDRAULIPUMPPU MOOTTORIN SIVUUN. PIKALIITIN FORD UROS.


YLIPAINEVENTTIILI MAJOR. Varaosanumero: D0NN600F . Ilmainen toimitus yli. Käytämme sivuillamme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttäjäkokemuksen.


Kun jatkat sivuston selailua, hyväksyt samalla evästeiden käytön. Fiat, Ford ,Massey Ferguson,John Deere,Case Universal,LamborgihiniSame, Valmet. Olssons i Ellös pitää varastossa varaosia noin 50:een traktori- ja laitemerkkiin.


Ford -teollisuusmoottorimaahantuoja EVA asentamalla . Klikkaa tästä kuvat ja . Muut koneet ja tarvikkeet. CNH:n uudelleen valmistettu hydraulipumppu. Hydraulipumppu , Reman. Tarvitsisin hydraulipumpun tai sen valurautaiset sylinterit kun omasta on pakkanen pannut ko.


New Holland-, Fiat- ja Ford varaosat. Sitten keltaisissa jo on moottoriin kytketty hydraulipumppu , noin vuotta myöhemmin kuin. Ford County 7-metsätraktorissa on pe- ruskoneena. Volvo 3vaihe hydraulipumppu Fulosottopumppu.


JCB 4hydraulipumppu (ajo) käy muihinkin. Rexroth AA4VG ajopumppu. Asenna hydraulipumppu yhdessä. Lisätiedot hydraulipumppu ja voimanottoakseli. Uusi Ford Ranger Raptor.


Perusvarusteena on litraa minuutissa tuottava hydrauliikkapumppu , mutta optiona on saatavana myös litran pumppu. Näytää olevan kolmionmallinen hydraulipumppu. Indicator Lamp VILKKU VALO Massey Ferguson 1Series 13 165.


Ford 4000 hydraulipumppu

Katso lisätiedot ja kuvat. AVK:n toimipisteessä Espoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit