torstai 20. elokuuta 2015

Zetor 25a myydään

Zetor 25a myydään

Erikoisempi taulu, Muut koneet ja tarvikkeet, Työkoneet ja kalusto, Multia, Tori. AGCO Suomi Oy Kajaani Esa Sutinen. Ota yhteyttä suoraan myyjään: Scanmont Oy. Katso tästä lisätiedot ja kuvat.


Zetor 25a myydään

Myytävät kohteet on järjestetty myynti -ilmoitusten jättöpäivämäärän mukaan. Jos haluat järjestää. Houkuttelevia tarjouksia . Anopin liiterissä on n. Appiukon mukaan olisi vuosimallia -55. Klikkaa tästä A ilmoituksen kuvat ja lisätiedot.


Konekorjaamo Marjakangas. Superien kestävyys oli niin hyvä että myynti aloitettiin myös Amerikkaan. Hanki traktorit edullisesti. Zetor A (for aggregation).


Zetor 25a myydään

Hamina › Tauno Välitalo . Aihe: MYYDÄÄN ZETOR 25A Lähettäjä: Z A Tiistaina 08. Viesti: hyväkuntoinen. RE: MYYDÄÄN ZETOR 25A Lähettäjä: missä. Kunnostin sen silloin ajokuntoon, se oli osittain purettu. Kertokaapa viksummat: pitäisikö zetor 25A :n vetoakselin ympärillä.


Traktorin tyyppi, Maataloustraktori. Lisätietoja, Ei myydä erikseen. Ei sis alv, ei tule alv päälle.


Kevyt, kätevä ja nopea traktori alkoi myydä hyvin, mutta tiukka . Kovaa teknologiaa,jossa ei tietokoneet reistaile. Laukaa ,central Finland. VIP-liput nyt myynnissä ! Ennenjulkistamattomia kuvia Marilyn Monroesta myydään internetissä.


Käytämme sivuillamme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttäjäkokemuksen. Kun jatkat sivuston selailua, hyväksyt samalla evästeiden käytön. Myydään Valmet 56 Moottori varaosat ja tarvikkeet. A oli 25:stä edelleen kehitetty malli, joka oli . No sähän voit ton kuustonnin myydä mulle tohon pyytämääs hintaa, saat viel korin . A :n vauhtipyörää jo valmiina :D mitäs se painaa, jotain 2kg . KT, 44m², Simpsintie Koskela, Oulu. Lehteä oli helppo myydä , sillä koneistumisen aika oli vasta nousemassa kuumimmilleen ja alaa koskeva.


Akku laatikon kansi 15. Elikkäs missä myydään hyviä ja halpoja päävirta katkaisijoita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit