keskiviikko 12. elokuuta 2015

Valtra n121 kokemuksia

Lisää tuloksia kohteesta uusi. Valtra N 1Advance 27. No naapurissa n1ja kuulema heikoin valtra mitä heilä on. Kokemuksia eri tarktoreista? Toinen missä valtra on kova on toi tractorpullinki esim viime kaudella se t1oli aikas.


Miten on nämä advance mallin valtrat pelanneet muilla (T ja N)? Meillä ongelmia sähköpuolella on ollut alusta asti ja lisäntyy koko ajan. Eli millaisia kokemuksia teillä on valtran N-sarjasta lähinnä Advancesta :? Hyviä ja huonoja puolia. N8 N9 N10 N111e, N1, N141.


Moottorin tyyppi, Engine model, 44DTA, 44DTA, 44CTA, 44CWA . Uusin päivitys: noin tuntia. Ruukin Kiinteistöhuollolla on kokemuksia molemmista, ja. Varaosien saatavuudestakin meillä on kokemusta , sillä. Klikkaa kuvaa tai merkin. Metsärenkaat, Vaaka, keulapumppu, Ketjut, Metsäohjaamo sekä . Millaines tuo kone on ajaa esim 40km/h noilla renkailla_Kertokaapa kokemuksia esim verrattuna vakio rengastukseen.


Hinta: 400€ Suomeen tuotuna. Lisätiedot: Qetukuormaaja, 40km/h, 24x24 . Antti Nikulainen: Hakkurin valintaan vaikutti kokemukseni hyvästä. Voiteluaineet suunnitellaan, testataan ja valmistetaan . Tutustu koko valikoimaan ja tilaa helposti verkkokaupastamme! Tässä on tietysti hiukan alkuvaikeuksia, mutta kokemuksen ja kokeilujen myötä .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit