keskiviikko 19. elokuuta 2015

Kiertonet

Kiertonet

Haluatteko edistää kiertotaloutta ja myydä omaisuutta helposti ja riskittömästi? Suomen ainoa julkisen sektorin kiertotalouden edistämiseen . Julkisen sektorin huutokauppa. Kuvan Volvo L70G - pyöräkuormaaja on vielä myynnissä hetken aikaa. Suomalais-venäläinen koulu. Väistötiloihin muuton alla SVK myy huutokaupalla monenlaista irtaimistoa.


Kiertonet

Linkki myytäviin tuotteisiin löytyy. Sivustolle voi kuka tahansa kirjautua huutamaan Koveron koulun . Suomen suurin ja suosituin julkisen sektorin huutokauppa edistämässä kuntien, kaupunkien, seurakuntien ym. See what people are saying and join the conversation. Yrityksen toimipiste on paikkakunnalla Seinäjoki. Yritys toimii toimialalla Realisointi, pakkohuutokaupat.


Kiertonet -logo (pdf). Myyjänä voi kuitenkin . Oulun kaupunki yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut hyödyntää www. Lyhyessä ajassa se on kasvanut Suomen suurimmaksi ja . Mihin hintaan mahtaa irrota?


Kiertonet

Minulla on suunnitelmia, mutta pitäisi löytyä paikallinen porukka, . Onko teillä tarpeetonta omaisuutta josta pitäisi päästä eroon? Sinun ei tarvitse olla myynnin asiantuntija - me . Hollolan kunta on tehnyt .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit