torstai 13. elokuuta 2015

Diesel aggregaatti

Vertaa diesel aggregaatteja - kuluttaa vähemmän - yli valikoimassa - katso hinnat - osta suoraan verkkokaupasta - lue lisää ja tilaa jo tänään! Osta, myy tai vuokraa käytetyt aggregaatit edullisesti. Nettikoneesta löydät 1ilmoitusta kohteesta aggregaatit.


Diesel aggregaatti

AGGREGAATTI DIESEL 5kW 3-vaihe 400V DURO - Järeä voimavirta aggregaatti sähköstartilla! Helposti pyörillä liikuteltavaan kokonaisuuteen . Kun hinnalla on väliä, tilaa meiltä tehokas diesel aggregaattori. Motonetin laajasta valikoimasta löydät sopivan aggregaatin tai generaattorin kaikenlaisiin tarpeisiin.


Katso aggregaatti hakutulokset verkkokaupassamme. Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita. Varastostamme löytyy heti sekä pienet että suurivirtaiset diesel aggregaatit. Tutustu valikoimaan ja tilaa . SDMO- aggregaatit ja generaattorit ovat luotettavia ja erittäin helppokäyttöisiä.


Polttoaineena käytetään usein diesel -öljyä tai bensiiniä. Tehokas voimavirta generaattori jossa 10hv, 4-tahti dieselmoottori. Laitteessa on 230V , 400V ja 12V -pistokkeet. Sähköstartilla, jännitemittarilla, ylivirta- ja vikavirtasuojalla. Mitsubishi-moottorilla varustettu POWERI-sähköaggregaatti valmistetaan luotettavasta, taloudellisesta ja . Traktorikäyttöinen PTO-aggregaatti on edullinen ratkaisu, jos traktori on jo . Kysymykset ja vastaukset.


Ammatti- ja jatkuvaan kotikäyttöön soveltuva . Mecc-Alte generaattori Italia. Seinälle asennettava kontaktorikaappi . Hanki aggregaatit edullisesti Nettimarkkina. Vihti › Matti Nikolai.


Diesel aggregaatti

Diesel Generaattori Vm. Viiden kilowatin aggregaatti on maatilalla kuin yleiskone, jolle löytyy yllättävän paljon. Uusi Yanmar 4kW dieselaggregaatti on esiasennettu toimimaan Victron MultiPlus-laitteen kanssa.


Aggregaatti on usein siirrettävä ja sen tyypillisiä käyttökohteita alueet, joihin . Nimetty tai vastaava tuote. Lue ja perehdy tähän ohjeeseen ennen käyttöönottoa! Läs och sätt dig in i denna bruksanvisning . Laadukas ja luotettava koteloitu kolmivaihe diesel generaattori.


Diesel aggregaatti

Super-silent, hiljainen käyntiääni. Aggregaatti (polttomoottori- generaattori tai sähkövoimakone) on laitteisto, joka tuottaa sähköä esimerkiksi bensiini- tai dieselmoottorin voimalla. Agrekaatissa on shuko pistokkeen tilalla kummallinen pistoke. Mistä tietää, kuinka kytkee ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit