perjantai 21. elokuuta 2015

Muuli traileri 750

Muuli traileri 750

Muuli V750LP -on tukeva, perinteisellä runkorakenteella varustettu traileri. Erityisesti veneilijöille, jotka nostavat venettään useasti. Leveä vaunu, joka kulkee . Muuli peräkärryjen ja venekärryjen varaosat netistä. Max veneen pituus ‎: ‎n. Bålstan trailerista on irrotettava takavalopaneeli ennen kuin päästään näin pitkälle.


Muuli traileri 750

JSi, Muuli ja Starset osallistui-. Uusia, käyttämättömiä jarruttomia trailereita tarjous hintaan. Lehtijouset, iskarit ja peräkippi. Kokonaispainoltaan 7kg:n perävaunu on eniten myyty.


Kotimainen laatutraileri edullisesti. Uuden venepaketin mukana tuli Muuli 7traileri ja en ole sillä vielä metriäkään ajanut mutta aikaisempiin trailereihin verrattuna se tuntuu . Ostin muutama vuosi sitten jarrullisen Muuli trailerin. Täydessä työkunnossa oleva Muuli jarruton venetraileri jouten ehkä juuri sinun venhosi alle.


Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Jos vetoauton rekisteriotteessa on sallittu perävaunumassa 7kg ja. Muuli - sekä virolaiset Respo- ja Aku- trailerit ovat näyttävästi esillä. Muuli - venetraileri V750P on kevyt ja helppokäyttöinen, rakenteeltaan vankka perustraileri pienemmille veneille.


Tukeva runkorakenteinen traileri useammin toistuviin veneen nosto- ja laskutarpeisiin. Muuli ja Muuli Pro perävaunut ja Muuli trailerit ovat kuumasinkittyjä ja . Vinssiteline 60xmm putkelle, trailerin kokonaismassa max 7kg. Sisältää vinssin Goliath TR 7. Säädettävissa pituus- ja korkeu.


Hanki trailerit edullisesti Nettimarkkina. Trailerit Jettitraileri Muuli FJET. Retcu Oy, Turku, Varsinais-Suomi. Venetraileri vuokraus. Jarrullinen pyörännapa 7kg.


Tuotekoodi Asennuspuoli Tyyppi Pulttijako Akselitappi mm . Oma lukunsa ovat autojen kuljettamiseen suunnitellut trailerit. Ajoneuvo poistunut myynnistä. Kannattaa tutustua muuhun valikoimaamme!


Peräkärryn napa 40mm 750kg 4x100mm. Primasta laadukkaat Muuli venetrailerit. Image may contain: bicycle, sky, . Korirakenne kuumasinkittyä. Perävaunut, joiden kokonaismassa on yli 7kg, on katsastettava joka toinen vuosi.


Muuli 750LP venetraileri , joka soveltuu hyvin veneen nostoihin ja laskuihin. Vuokraa osoitteessa retcu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit