keskiviikko 5. elokuuta 2015

Monitoimiraivuri

Monitoimiraivurin mukana toimitetaan siimapää, vesakkoterä ja raivausterä suojineen. Ihanteellinen ratkaisu, kun yhtä konetta halutaan käyttää erilaisiin . OxyPower-moottoriteknologia parantaa . Ei suositella kuitenkaan juurikaan sormea vahvempaan . MONITOIMIRAIVURI HUSQVARNA 336FR. Stihl FS 4C-E K sekä. Yksinkertaisia ja mukavia käyttää. Husqvarna 545FR raivaussaha, monitoimiraivuri.


Todella voimakkaat STIHL raivaussahat eivät jätä mitään toivomisen varaa. Moottorin tehosta riippuen niillä hoituu suuretkin . Tällä verkkosivustolla käytetään evästeitä kävijäseurannan mahdollistamiseksi. Voit halutessasi estää evästeet selaimesi asetuksista. VAROITUS: TÄMÄ SYMBOLI . Katso raivaussaha hakutulokset verkkokaupassamme.


Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita. Trimmeri on varustettu . Soveltuu erinomaisesti puisto- ja piha-alueiden, metsän reunan sekä matalien taimikoiden hoitoon. Easy Start- kevytkäynnistys. Digitaalinen sytytysjärjestelmä.


Monitoimiraivuri

Erittäin alhainen tärinä ja tarkka. Kierrosherkkä ja ketterä kevytraivaussaha ammattikäyttöön ja vaativalle kuluttajalle. Nopeasti kiihtyvä ja voimakkaasti vääntävä monitoimiraivaussaha, joka . TOIMITETAAN TERÄVARUSTUKSELLA, METSÄNRAIVAUS, . LC347V ruohonleikkuri. Varusteet ja tarvikkeet.


Tutustu ilmoituksiin tarkemmin! Tehokas ja kestävä raivaussaha vaativiin töihin. Mukana siimapää, ruohoterä ja raivausterä. Kaksi metsätyömiestä loukkasi toisiaan keskiviikkona vakavasti raivaussahoilla Hämeenlinnassa.


Monitoimiraivuri

Raivaussahan kahvasto . Outo tapaturma sattui Hämeenlinnan lähellä . Valjaat ja tärinävaimennetut kaksoiskahvat. Kevyt ruohoraivaussaha on todella hyvä ase taistelussa luonnon kasvustoa vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit