tiistai 7. toukokuuta 2019

Vanhat valmetit

Vanhat valmetit

Selaa ilmoituksia ja löydä itsellesi sopiva Valmet. Vanhat Valmetit -traktorikerho ry. Nettivaraosasta löydät . Kesä on tuonut traktorit pelloille. Mutta traktoreita voi myös harrastaa ja muodin mukaisesti tuunata. MTK ja sen yhteistyökumppanit tuovat vanhat traktorit sekä muita.


Tapahtumapalvelu Järjestys. Lehdessä esitellään traktoreita, maamoottoreita, kuljetuskalustoa ja muita mielenkiintoisia murisijoita menneiltä vuosikymmeniltä. Valmet pääsikin ruotsalaisyrityksen kanssa sopimukseen. Valmet 5oli Valmet 3D:n jälkeen neljäs Valmetin valmistama.


Nykyään vanhojen Valmet -traktoreiden harrastuksen suosio kasvaa jatkuvasti. Suuri Valmet-traktorikirja kertoo Valmetin ensimmäisten vuosikymmenten tarinan. Traktoripörssi, Traktorit, Valmet. Myydään Valmet hydraulisella nostolaitteella, uudet eturenkaat ja täysin ajokuntoinen peli.


Vanhat valmetit

Keitä me ollaan ja mitä tämä Valmet Martta touhuilu oikein on? Jenna-Janika Kekki, 14v, Valmet vm. Tälle sivulle tulossa kuvia vekkulan vanhoista traktoreista ennen ja nyt. Vekkulan vanhat Valmetit. Valmet Martat -niminen kaveriporukka syntyi, kun päätettiin tehdä yhdessä joulukalenterimutta tapasimme tätä aiemminkin perinnetapahtumissa vuosien ajan.


Vanhoista Valtra- ja Valmet -traktoreista saatuja kierrätysosia myyvät . Esillä on maatalouskoneissa . Allaolevista pienistä kuvista klikkaamalla saat näkyviin isomman kuvan Valmetista. Ja isosta kuvasta klikkaamalla kuvan pienemmäksi. Myöhemmin kesällä käytiin traktorilla myös Hyvinkäällä . Valtran ja erityisesti ” vanhan kunnon” Valmetin traktorit ovat jääneet . Kerhon tarkoituksena on edistää vanhojen Valmet -traktoreiden tunnetuksi . Ronkainen kuuluu Valmet Marttoihin, ja hän on lähdössä matkaan.


Tuhannen jäsenen raja . Laajemmin teemaamme voisi kuvata maatalouden koneellistumisena, Kahri kertoo traktorien. Joo mitä mieltä olette vanhoista valmeteista. Meiltä itseltä löytyy 7valmet ja . Pikku (ja vähän isommistakin) valmeteista kiinnostuneille. Osta käytetty Valmet -traktori. Mascuksessa on myynnissä suuri valikoima Valmet - traktoreita eri hevosvoimaluokista.


Lähde mukaan menneiden aikojen . Selaa alla olevia ilmoituksia ja löydä ajoneuvoosi sopivat Valmet. MT:n videobloggari Muwex vieraili Eero Kallosen tilalla Ruoveden Väärinmajassa. Hän on kehittänyt vanhaan Valmet 803:en erillisen . Maassamme toimii useita vanhojen koneiden kerhoja ja riveissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit