maanantai 13. toukokuuta 2019

Traktoreita myynnissä

Traktoreita myynnissä

Katso tästä kaikki traktori -ilmoitukset ja tutustu kuviin ja lisätietoihin. Myydään huutokaupalla. Nettikone - Kuljetuskalusto Maarakennus Maatalous Materiaalinkäsittely Metsäkoneet Työstökoneet. Haussa käytetty traktorit ? Ota yhteyttä suoraan traktorit -kohteen myyjään. Klikkaa kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja.


Traktoreita myynnissä

Uusin päivitys: noin tuntia. Sähkövikaa lukuun ottamatta kova kuntoinen kone. Hydraulinen kallistaja. Traktoripörssi, Traktorit.


Vaihdossa käy kunnostettavat maatalous koneet levyt, lingot,kärryt traktorit jne. Konekesko vaihtokoneet Olet hakenut käytetyt traktorit. Näpäytä kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja. Hankkijan vaihtokonesivustolla myydään käytettyjä traktoreita , puimureita, työkoneita ja metsäkoneita. Tutustu laajaan valikoimaan, ota yhteyttä ja kysy lisää.


Hanki traktorit edullisesti Nettimarkkina. Houkuttelevia tarjouksia laadukkaista . Monipuoliset, joustavat ja ketterät traktorit. Jos etsit pientä, edullista traktoria , joka on luotettava ja yksinkertainen huoltaa, LOVOL- traktorit ovat hyvä vaihtoehto. AG-Huttu Oy ostaa ja myy käytettyjä traktoreita ja maatalouskoneita.


Ostamme traktoreita nopealla käteiskaupalla. Osto- Myynti -Vaihto-Rahoitus-Leasing. KHP- Myynti Ky) -uudemmissa traktoreissa merkkihullon asentajat käyvät läpi traktorin tietokoneohjelmalla mm.


Eurooppalainen Zetor on todellinen laatutraktori, jossa on hinta-laatusuhdekin hyvin kohdallaan. Suurimmille Zetorin malleille myönnetään myös neljän vuoden. Kauppinen Oy myy traktorit ja muut maatalouskoneet Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomen alueella. Lue lisää ja ota yhteyttä!


Käyttötarkoituksen mukaan valittavana on takavetoisia ja . Agco Suomella ja Agritekilla on vielä myynnissä yksittäisiä, vanhojen painorajojen mukaisia traktoreita. Valtra- ja Fendt- traktoreiden myynnistä , huollosta ja varaosista vastaa Suomessa AGCO Suomi Oy. Myös Sampo-Rosenlew -leikkuupuimurit varaosineen . Kattava valikoima traktoreita ja työkoneita saman katon alta Mikkelissä! New Hollan Case IH, Deutz-Fahr ja Zetor jälleenmyyjä. Agritek-vaihtokoneet Olet hakenut käytetyt traktorit.


Agriaffaires: Käytettyjen maatalouskoneiden osto ja myynti. On olemassa erilaisia traktoreita jaettu käyttötarkoituksen mukaan, ja niiden kapasiteettien . Monet Keski-Euroopan suuret maatilat ovat jo pitkään vuokranneet traktoreita. Samasta yhteydestä löydät myös muut myynnissä olevat vaihtokoneet.


Savon Sanomien tietojen mukaan upposi Iisalmen Poroveteen noin viikko sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit