perjantai 3. toukokuuta 2019

Ajoleikkurit käytetyt

Ajoleikkurit käytetyt

Nettikoneesta löydät 5ilmoitusta kohteesta ruohonleikkurit. Tutustu ja löydä omasi! Haussa käytetty nurmenhoitokoneet ja ruohonleikkurit? Ota yhteyttä suoraan nurmenhoitokoneet ja ruohonleikkurit -kohteen myyjään. Klikkaa kuvaa tai merkin . Hankkijan vaihtokonesivustolla myydään käytettyjä traktoreita, puimureita, työkoneita ja metsäkoneita.


Ajoleikkurit käytetyt

Yard-man ajoleikkuri , Leikkurit ja koneet, Piha ja puutarha, Kurikka, Tori. O: AJOLEIKKURI , epäkuntoinenkin, Maatalouskoneet, Työkoneet ja kalusto, . Käytetty viikkoa, takuu voimassa! Konekesko vaihtokoneet Olet hakenut käytetyt nurmenhoitokoneet ja ruohonleikkurit. Näpäytä kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja. Ruohonleikkuri Oleo-Mac G P. Otamme vaihdossa käytettyjä ajoleikkureita, pyydä tarjous!


Osta tai ehdota hintaa. Mikäli et löydä hakemaasi tuotetta, käytä tarkennettua hakua. Tässä tuoteryhmässä ei ole tällä hetkellä tuotteita. Varaosina kpl ajoleikkureita. Osia lisätään vähitellen verkkokaupan puolelle.


Toisinaan tarjolla myös käytettyjä moottorikelkkoja, Can-am Spydereitä, moottorisahoja, jyrsimiä, . Husqvarna LC 140S vetävä ruohonleikkuri. Valikoimiimme kuuluvat mopot, perämoottorit, ruohonleikkurit, . Avant kuormaajat, ajoleikkurit moottorisahat,ruohonleikkurit,lumiingot, mönkijät,raivausahat,lehtipuhaltimet ym vaihdossa tullut. Kaikki eivät ole nähtävillä netissä ja parhaimmat viedään käsistä nopeasti! Tervetuloa katsomaan ja kokeilemaan!


Myymälässämme esillä kauden suosituimmat keräävät, vetävät ja allesilppuavat ruohonleikkurit. Mallistomme kattaa myös pitkät perinteet omaavat Klippo . Castelgarden on johtava Eurooppalainen tuotemerkki, tunnettu hyvin mm. Päättyvät, Kiinnostavimmat . Myydään eniten tarjoavalle. Käy tarkastamassa myös käytetyt Kubota-ruohonleikkurit ja -nurmenhoitokoneet Konekesko Vaihtokoneet -sivustoltamme. Järjestä Asema Nimi Hinta ETULEIKKURIT JA LEIKKUULAITTEET XM 1HD Moottorin nettoteho: kW Polttoaine: Bensiini Leikkuuleveys: 85 . Relevanssi, Nimi, Hinta: halvin ensin, Hinta: kallein ensin.


Ajoleikkurit käytetyt

Lisäksi käytettyjä trukinakkuja. Hong Kongista löydät ruohonleikkaamiseen kelaleikkurit, sähkökäyttöiset leikkurit, robotit ja nurmikon ilmaajat. Meiltä saat myös kattavat varaosa- ja . Tule heti tutustumaan laajaan valikoimaan!


Sujuuko nurmikonleikkuu ajoleikkurilla, työnnettävällä ruohonleikkurilla vai robottileikkurilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit