torstai 23. toukokuuta 2019

Kone huutokaupat

Huutokauppa on päättynytPäättynyt. Lisää seurantalistalle. Kone - ja Työpalvelu J. Vetovarsien pikakytkentäkoura pari sekä 2kpl vetovarren palloja ja 2kpl ohjurillisia palloja CAT Sastamala.


Kone huutokaupat

Suomen kiinnostavin kauppapaikka. Meiltä löydät monipuolisen ja mielenkiintoisen valikoiman ajoneuvoja, työkoneita, asuntoja, tontteja, . Myydään eniten tarjoavalle. Umpikumipyöriä metallivanteilla 12kpl, Isokyrö. Diesel puristuspainemittari, Isokyrö. Suositut huutokaupat.


Järvenpään kaupunki – Infran ylläpito- ja huoltopalvelut. Tuote tietoja sekä kuvia lisätään useampaan kertaan, että täällä kannattaa käydä välillä tsekkamassa. Huuto kohteita tulee olemaan alustavien tietojen. Mukana tiimissä on myös Jukka ja Topias Riiho sekä Teppo Eklun jotka toimivat markkinoinnissa ja Jukka ja Teppo myös huutokaupan meklareina. Kiinnostavat enimmäkseen sivustot, joilla myydään mm.


Tule huutamaan huutokaupassa konkurssipesä, yritysten . Kotimaiset uudet ja käytetyt vaihtokoneet, työkoneet ja kuljetuskalusto. Tule tutustumaan laajaan valikoimaan. Teollisuushuutokaupat toimivat samalla tavoin kuin tavalliset huutokaupat eli korkein tarjoaja koskien tiettyä kohdetta voittaa koneen tai koneet. Bad Lippspringe, DE 3. Muutamaa huutokaupat. Normaalia iän tuomaa kulumaa myyjän mielestä, . Poistotoriltamme löydät edullisesti laadukkaita työkoneita ja -laitteita.


Retraden nettihuutokaupasta löydät käytetyt koneet, ajoneuvot ja tarvikkeet. Tutustu ja ota yhteyttä! Hankkijalla oli kymmenkunta konetta myynnissä Lempäälässä tiistaina pidetyssä huutokaupassa ja positiivinen jälkimaku siitä jäi, Villikka . Osta, myy ja huutokauppaa tavarasi helposti Huuto. Osta vaikka sohva, lastenrattaat tai älypuhelin ja luo oma ilmoituksesi nopeasti.


Kone huutokaupat

Juuri nyt ei huutokaupattavaa. Konkurssipesien nettihuutokauppoja ja ilmoituksia livehuutokaupoista. Koulutuskeskus Salpaus huutokauppaa kymmenittäin vanhentuneita kone - ja metallialan opetuslaitteita ja työkaluja.


Erilaisten hitsauslaitteiden . Nyt myynnissä Chevrolet Trans Sport MYYNNISSÄ HUUTOKAUPAT. Mascuksessa on nyt kattava huutokauppa -osio, josta löydät kaikki . Kuva näyttää, miten ultrakevyt kone putosi rajusti nokalleen . Katso kaikki tarjoukset. Löydät koneitamme myös huutokaupat.


Kone huutokaupat

Lauantaina satuin katsomaan huutokauppoja ja tökkäsin tarjouksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit