perjantai 10. toukokuuta 2019

Ostetaan traktoreita

Katso löydätkö näiden ilmoitusten joukosta ostajan. Ostamme traktoreita esim. Täytä alla oleva lomake ja kerro meille traktorisi tiedot nettohinnan kera.


Ostetaan traktoreita

Myydään, Vuokrataan ja Ostetaan traktorit. Hanki traktorit edullisesti Nettimarkkina. Traktori , Maatalous, Seinäjoki, Tori. O:Etukuormaajatraktori. OSTETTU MARIANHAMINASTA.


MYYNTIHINTAAN TULEE LISÄTÄ ALV. Myymme uusia sekä käytettyjä traktoreita, kaivinkoneita ja maatalouskoneita. CaseIH, - traktorit ja maatalouskoneet. Kvernelan - aurat, heinäkoneet, murskaimet ym, . Kaivinkoneet, pyöräkuormaajat, traktorit ja muut työkoneet kiinnostavat. Tarjoa ylimääräiseksi jäänyttä konettasi meille alla olevalla . Keräämme sinulle kaikki ilmoitukset monilta ilmoittelusivustot!


Ostetaan traktoreita

Lisäksi tiedustelen jos jollain on osoitteita . Käteisellä, lunastamme myös loppuvelan. Laaja valikoima uusia ja käytettyjä varaosia traktoreihin. Kaikki Ostetaan traktori -ilmoitukset sivustoilta Tori. Sillanrakentajat tankkaavat kivennäisvettä ja tarjoilija pakenee pakastimeen – Heinäkuun helteillä työstä täytyy päästä välillä . Ohjelmistot rajoittavat myös maatalouslaitteiden omistusoikeutta - Ostettu traktori ei välttämättä ole koskaan oma. Takra traktorin osia ja kirjallisuutta ostetaan.


Siis kyseessä ei ole traktori mönkijä vaan neliveto traktori metsä kärryn ja. Jos joku ostaa sinulta traktorin ja maksaa alvin niin sinä vain . Kuitenkin nykyisissä alle 18-vuotiaiden nuorten . Haussa käytetty traktorit ? Ota yhteyttä suoraan traktorit -kohteen myyjään. Klikkaa kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja. Ilmoitus jätetty: 02.


Avaa osto-ilmoitus tästä ja ota yhteyttä ostajaan. Kolmella pyörällään . Konettaan myyvä voi ostaa omalle ilmoitukselleen lisänäkyvyyttä . Jari Viidan kuorma-autonkuljettajaisä takasi 14-vuotiaalle pojalleen lainan ensimmäistä traktoria varten. Nyt pojan konserni työllistää 400 . Harmaan fergun -perään haluaisin sellaisen vanhan niittokoneen. Osasto: Mopot ja moottoripyörät.


Jos vielä nivelakselikin löytyisi mukaan niin aina parempi. Käyttö on sikäli vähäis. Puolustusvoimat ostaa lähes miljoonalla eurolla Valtra- traktoreita , kontteja sekä traktoreiden ja kuorma-autojen perävaunuja kotimaisilta . Yksityisteiden auraukseen tulee Kuusamossa suuri muutos syksystä alkaen, kun valtio vetäytyy yhteisurakasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit