perjantai 21. syyskuuta 2018

Myydään metsäkuormain

Myydään metsäkuormain

Ilmoituksissa on listattu muun muassa. Pikahaun tulokset kpl. Farma C3D Gkuormain - Tvaunu. Kempele › LAKKAPÄÄ, Oulu Liike. Myydään valmiina ilman hydrauliikkaa ja sylinteriä.


Myydään metsäkuormain

Selaile myynnissä olevia käytettyjä Puutavarakuormain juontokourat ja kuormaimet -kohteita malleittain. Voit olla suoraan yhteydessä käytetyn . Hankkija Daniel Lindell. Erilliset kuormaimet. Uudenveroinen metsäkuormain ergostickin ohjaimilla ja venttiilistöllä propo . Katso myös Nettikoneessa myynnissä olevat tuotteet tästä linkistä. COUNTRY METSÄPERÄVÄUNUT JA - METSÄKUORMAIMET.


Kaikki Patu kuormain -ilmoitukset sivustoilta Tori. Klikkaa tästä Mesäperävaunu ja kuormain ilmoituksen kuvat ja lisätiedot. Metsäkuormain 4Smart. Rakennus sarja sähkö venttiili voi asentaa kuormaaja kärryn ja vain sähköt hyttiin.


Myydään metsäkuormain

Agrin myynnissä , joka . Olen katsellut jo vähän aikaa käytettyjä metsäkuormaimia osto mielessä. Haen nostolaitesovitteista kuormainta, koska metsäkärryä ei ole vielä . TigerGrip mallistossa on omat puukourat kaivukoneisiin, jolloin painoa ja järeyttä on lisätty verrattuna kuormain mallin kouriin. Tutustu tarkemmin mallistoon . Vimpeliläinen maanviljelijä Kari Kangasaho isännöi maatilaansa Vimpelin Sääksjärvellä ja runsaspäisen lihakarjan lisäksi miestä työllistävät . Myynti hoitui aluksi oman piirimyyntiverkoston kautta. Helppo siirtää kuormain vaunusta traktorin 3-piste kiinnitykseen. Kuormaimessa on vakiona sekä aisakiinnitys . Keslan kotimaiset metsäkuormaimet , kahmarit, kourat ja metsäkärryt sopivat paitsi metsätöihin, myös maatalouteen ja kunnallistekniseen urakointiin.


Jokainen kuormain on yhdistelmä jämäkkää voimaa, ulottuvuutta sekä ketteryyttä. Käytännössä tämä näkyy työskentelyn tarkkuutena, mukavuutena ja voimana: . Ensimmäinen Keuruulla valmistettu metsäkuormain asiakkaalle. Nokka-tuotteiden myynti - ja valmistusketjuun kuuluvia.


Arvatkaapa mihin kuormain lähti, no leppävedelle mistä oli tullutkin :lol:. Hyvin vähän käytetty. Taka-akseli hydraulisesti vetävä. Honda paikallismoottori.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit