keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Myydään traktorin hytti

Nettivaraosasta löydät kaikki traktorin varaosat moottoreista hydrauliikkaan. Tractor Spareparts Palmun hytin laseja. ALV New Holland TS- sarja. Uusi hytti vene, Moottoriveneet, Veneet, Parainen, Tori. Pääpaikassamme Kauhajoella sijaitsevasta traktoripurkaamosta löytyy erittäin laaja valikoima traktorin käytettyjä osia ja renkaita.


Myydään traktorin hytti

Toimitamme osia kaikkialle . Nyt myynnissä traktorien lisävarusteet Massey Ferguson hytti - Espoo, Uusimaa. Kaikki TRAKTORIN hytti -ilmoitukset sivustoilta Tori. Belaruksen Fermo- hytti oli samoin . LASINKIINNIKE PALMU HYTTI. Konekorjaamo Marjakangas. Oven lasi XL- hytti avautuva.


Traktoreiden purkuosia, traktoreiden purku, purkuosien myynti ja käytettyjen varaosien myynti. Ohjaamon asentaminen avomalliseksi suunniteltuun traktoriin ei ollut. Tarkoitus olisi tehdä massikkaani hytti. Hytti palanut, myydään osiakin.


Myydään traktorin hytti

Kun traktorin hytti haisee eikä pesukaan auta, apu voi löytyä otsonista. Mulla on seuraavana ohjelmassa hieman Fiatin ohjaamon kunnostelua. Kaiken hitsauksen lisäksi pitäisi jostain kehittää lämmityslaite tai kaksi. Traktorin tai puimurin ohjaamo voi haista pahalle. Hanki itsellesi uusi tai käytetty traktorimönkijä jo tänään!


Class-leading ergonomics and a low noise level of just 75dB ensure that the A Series keeps you comfortable in all . Valtra A Series is designed for comfort. Myynnin lisäksi yritys tuo maahan kaikki Solis- traktorit sekä huolehtii. Jälkiasennus ilmastointi yleisimpiin traktori ja puimurimerkkeihin. Turvaohjaamo (puhekielessä hytti ) on varsinaisesta ajoneuvon rungosta erillinen. Ruotsissa turvaohjaamo tai -kehys tuli traktorien pakolliseksi varusteeksi jo.


Myydään traktorin hytti

Suomessa, jotta ne voitiin myydä täällä. Taka renkaissa murtumaa mutta ehjät (alkuperäiset) edessä lähes uudet renkaat ja ajollensa hyvä. Aiempana koneen oli Case. Vähän sääli myydä pois, toki raskas ja kankea metsäajoon, mutta en ole muista koneista löytänyt yhtä tilavaa hyttiä.


G- kuormatraktori on edellistä mallia ketterämpi, sillä kääntökulma on kasvanut asteeseen . Nyt hyttipaketti lämmityslaitteella kaupan päälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit