keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Eristetty kontti myydään

Eristetty kontti myydään

Osta, myy tai vuokraa käytetyt kontit edullisesti. Ilmoituksissa myydään kontteja, mukana merikontit , varastokontit , teräskontit. Muu merkki eristetty kontti.


Eristetty kontti myydään

SVK 20´kerran lastattu eristetty kontti. Etusivulta löydät viimeksi myyntiin lisättyjä kontteja, perävaunuja,. Lämpöeristetty kontti tarpeidesi mukaan. Kontit myydään valmiiksi eristettynä ja niin, että ne ovat heti käyttökunnossa.


Merikontti 6m, Autotallit ja varastot, Muurame, Tori. Entinen kylmäkontti , kone ei toimi, eristetty kontti varastoksi. Myydään kontti ja myydään merikontti. Teemme kontteihin myös erilaisia muutos- ja varustelutöitä asiakastarpeiden perusteella, esim.


Hanki kontit edullisesti Nettimarkkina. Käytetty merikontti sopii varastointiin, kuljetukseen ja varusteltavaksi. Kotimaahan jäävät merikontit myydään tullattuina.


Tutustu hintoihin verkkokaupassamme. Konttiprojekteista löytyy esim. Käytöstä poistettu kontti on lähes loputtomasti muunneltava tila. Jos kontti ei ole eristetty , kosteus tiivistyy sisäpuoleiselle metallipinnalle.


Tämän jälkeen merikontit myydään muunlaiseen käyttöön, esimerkiksi. Työmaatilojen myynti. Varastokontit ja iso- merikontit. Tervetuloa konttitaivaaseen.


Kaikki mitä maailmalta löytyy ja vähän. Eristetty , valaistu ja lämmitetty työtila ikkunoilla ja käyntiovella. Valitse koko ja laske tarjous. Kuvan vesikontti lämpöeristetty sähköistetty. Somero, Varsinais-Su.


Eristetty kontti myydään

Vuokraa harrastetila, varasto, kontti tai parakki. Myymme ja varustelemme merikontit moneen käyttötarkoitukseen. Ruiskutettavalla polyuretaanilla eristetystä kontista. Kuvan mukainen entinen pakastekontti myynnissä.


Seinissä uretaanitäyte. CONTAINEX konttien myynti – moduleista suunniteltu konttirakennukset. Käytämme esim DC kontti , lämpöeristetty sandwichpaneeli 100mm, u-arvo 0. Jorma ja Päivi halusivat säilyttää konttien ulkonäön. Yhtenä syynä oli, ettei kenelläkään ollut myydä valmiita ratkaisuja vaikkapa eristämiseen tai konttien. Lisäksi eristyksen tekeminen voi entisestään kaventaa sisätiloja.


Katto, seinät ja lattia eristetty cm:n finnfoamilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit