perjantai 28. syyskuuta 2018

Traktorin lumiketjut

Traktorin lumiketjut

Meiltä ketjut traktoriin nopealla toimituksella vaikka suoraan kotiovelle. Paljon varastokokoja. Ketjut on helppo asentaa yhden miehen voimin ja lähetys sisältää. Tapio lumiketju on Suomen yleisin ja arvostetuin ketjumalli ja se soveltuu erinomaisesti lumeen,. Markkinoiden myydyin yleisketju traktoreihin ja työkoneisiin.


Tutustu ilmoituksiin tarkemmin! Näin ketjut saadaan pinnaltaan erittäin kovaksi kulutuskestävyyden maksimoimiseksi. Maansiirtokoneet ja trukit. Tuhannet varaosat ja muut tuotteet. Katso myös videot lumiketjujen asennuksesta.


Todellinen all-round ketju kaikenlaiseen. OFA:n ketjut tunnetaan hyvästä pidosta ja kestävyydestä. OFA:n valikoimista löytyy traktoreihin sekä pystynastallisia liukuesteketjuja että nastattomia lumiketjuja.


Traktorin lumiketjut

Tilauksesta myös muita kokoja ja nastaketjuja mm. Farmilaite Oy - Verkkokauppa. Laadukkaat lumiketjut traktoreihin, autoihin, mönkijöihin ja pienkoneisiin, kuten lumilinkoihin. Huomaa, että yksi jääketjumalli voi sopia useaan eri rengas- ja vannekokoon.


Traktorin jääketjut 16. Tarkenna hakua rajaamalla valikosta oma . Lantmännen Agrosta löydät apua talven liukkaille keleille. Kelin muuttuessa kesken ajon esim. Videolla opastetaan, miten traktoriin asennetaan SCS- lumiketjut.


Jos ketjut ovat tuollaiset kuin kuvassa, ilman selkäketjuja ja vailla minkäänlaisia piikkejä,. Joskus seiskytluvulla oli tuollaiset traktorissa. Myydään traktorin ketjut.


Hanki traktorin ketjut edullisesti Nettimarkkina. Haussa käytetty Ofa traktorin lumiketjut maatalous? Ota yhteyttä suoraan Ofa traktorin lumiketjut maatalous -kohteen myyjään.


Traktorin lumiketjut

Klikkaa kuvaa tai merkin mallia. Tarvikkeet - Kulutusosat - Jääketjut, nastat - sekä muut varaosat ja tarvikkeet verkkokaupastamme. Mistäs saa parhaat lumiketjut parhaaseen hintaan?


Niitä kutsutaan myös nimillä lumiketjut , jääketjut, metsäketjut ja suojaketjut. Autoissa, traktoreissa ja mönkijöissä ketjujen tarkoitus on yleensä pidon . Piggelin -Flex on yksi Euroopan suosituimmista ketjumalleista traktoreihin , keveisiin .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit