tiistai 23. tammikuuta 2018

Massey ferguson myynti

Massey ferguson myynti

Lankapuhelimesta 28 . Varmista koneen saanti kevättöille. Massey Ferguson -traktoreista kattavilla varusteilla nyt kovat tarjoukset. Koneita rajoitettu erä suoraan toimitukseen - kysy . Lantmännen Agro Kouvola Miko Laaksonen.


Massey ferguson myynti

Viimeisimmät myynti -ilmoitukset löydät listan kärjestä. Jos haluat järjestää listan Massey . Massey - Ferguson saa Suomessa uuden isännän, kun Turun Konekeskus ottaa hoitaakseen merkin maahantuonnin ja myynnin. Näpäytä kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja.


Agriaffaires: Käytettyjen maatalouskoneiden osto ja myynti. Ilmainen toimitus yli 50e ostoksiin. Myynti perinteikkäälle Massey Harrisille. Vetotapa: Neliveto Väri: Punainen . Molempien merkkien myyntikanavat säilyvät, koska . Katso lisätiedot ja kuvat tästä!


Keski Suomessa: Kari Kauppinen, New Holland. Zetor myynti : Matti Lahtinen. Valikoimastamme löydät varaosat useisiin auto- ja traktorimalleihin, sekä muita tarvikkeita mm.


Käytämme sivuillamme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttäjäkokemuksen. Kun jatkat sivuston selailua, hyväksyt samalla evästeiden käytön. Ryskyjen myyntiaika oli 23.


Waratah-harvesteripäiden myynti Olemme tehneet Waratah-harvesteripäiden jälleenmyyntisopimuksen. Meillä on vuosien kokemus myös . Hanki traktorit edullisesti. Hankkijan vaihtokonesivustolla myydään käytettyjä traktoreita, puimureita, työkoneita ja metsäkoneita.


Tutustu laajaan valikoimaan, ota yhteyttä ja kysy lisää. Koneessa kääntyvä penkki ja mm. KHP-6ilmastointi asennettu. Calix lohkolämmitin vastus ferguson. Kaikki Massey ferguson 35 . Tuotetta ei saatavilla . Valtra- ja Fendt-traktoreiden myynnistä , huollosta ja varaosista vastaa Suomessa AGCO Suomi Oy.


Myös Sampo-Rosenlew -leikkuupuimurit varaosineen . A touch of the Hydra Speed Lever and you do what you want instantly.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit