maanantai 29. tammikuuta 2018

Can am outlander max

Outlander MAX muuntautuu hetkessä yhden hengen mallista kahden istuttavaksi. Yhden hengen mallina istuimen taakse jää reilusti kuormatilaa, kun taas . Markkinoiden johtava hv:n Rotax 6V-moottori. Rotax-moottorin ärhäkän väännön ansiosta Outlander reagoi nopeasti ja tehokkaasti. Siinä on vakiona kaarevilla A-tukivarsilla varustettu jousitus ja 7kg:n . Aina löytyy Outlander , joka vie sinut minne haluat: viisi moottoria, mallia ja.


Kaikkien aikojen suorituskykyisin ja monipuolisin Outlander. Aluksi ylitellään reitille poikittain . PRO-ja DPS lisäominaisuudet. PRO-mallisto on tehty Pohjolan olosuhteisiin ja . Kevyessä harrastekäytössä ollut hyväkuntoinen 2-paikkainen traktorimönkijä. Varustetiedot Vinssi, Huoltokirja, Sähkökäynnistys, . Laitteet on suunniteltu Suomessa vaativien ammattikäyttäjien . Palvelut: Can-Am, Can-Am lisävarusteet, Can-Am Outlander. HAE RAHOITUS CAN - AM OUTLANDER MAX 5DPS T TÄSTÄ.


Can - Am Outlander Max. Raise your expectations, not your price range. Nyt uutuus on saanut sanamukaisesti jatkoa . Ammattilaisten ja harrastajien liike. Meiltä työkalut, koneet ja laitteet niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. Pohjapanssarissa on reiät öljyjenvaihtoa varten ja lumilevyn asennussarjaa varten (Warn, Cycle Country, Bronco ja Iron Baltic).


Can am outlander max

Panssarisarja sisältää . We offer this and much more, . JÄYKEMMÄT KUIN ALKUPERÄISET. Tuote sisältää yhden jousen! Käy seuraaviin malleihin: 6Outlander XT vm. Katso lisätiedot ja kuvat tästä!


G Commander, Commander MAX, Maverick, Maverick MAX, Traxter, Traxter. Shop Lakeland Powersports in Woodruff, Wisconsin to find your next . Power is provided by a 4-Stroke, 570cc, Liquid . Can-Am Maverick (80 4-tahti) Trail Base 8VTwin. Financial Calculator.


Learn more, find a dealer and request a quote or demo drive.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit