torstai 25. tammikuuta 2018

Cnc sorvi käytetty

Hinnat alkaen 950€, saatavilla maasta: DE,ES,IT,BG,RO! Tee tarjous jo tänään! Osta, myy tai vuokraa käytetyt metallintyöstökone edullisesti. Nettikoneesta löydät 2ilmoitusta kohteesta metallintyöstökone.


Tutustu ja löydä omasi! Doosan Puma 400MB cnc sorvi. Fanuc 32iA cnc-ohjaus. Johnfordin työstökeskuksia ja cnc - sorveja on toimitettu maahamme jo yli.


Työstökoneet Kuvia ja tietoja saa painamalla koneen nimeä. Käytetyt varastokoneet. Kauttamme uudet ja käytetyt sorvit metallintyöstöön.


Tarjoamme sekä 2-akselisia sorveja että . Sorvi , Muut koneet ja tarvikkeet, Työkoneet ja kalusto, Tuusula, Tori. Uudet ja käytetyt metallintyöstökoneet löytyvät Maketek Oy:n laajasta. Olemme ainoa puuntyöstökoneita.


Hakkurit, murskaimet (1). Teroitus- ja terien pesukoneet (6) . Valikoima alkaa 2-akselisista perussorveista jatkuen aina 3-revolverisiin vastakarallisiin konemalleihin. CNC -työstökeskukset (6). Mitat (korkeus x syvyys x leveys) (mm). L-mallia käytetään pääasiassa prosessoitaessa suuritarkkuuksia kappaleita.


Sorvia oli käytetty jatkuvasti suojaovet erillään, kun toisen oven . Löydä cnc-jyrsinkone edullisesti Nettimarkkina. Selaile myynnissä olevia käytettyjä Cnc - Sorvi muut koneet -kohteita malleittain. Metallintyöstökoneet. Voit olla suoraan yhteydessä käytetyn Cnc - Sorvi muut koneet -tuotteen myyjään.


Valikoimaamme kuuluvat Haas -merkkiset vaaka- ja pystykaraiset työstökeskukset. Terve, olisko jollain työpaikan nurkkiin jäänyt cnc - sorvi , mikä olisi mahdollisesti kaupan? Ostetaan käytetty cnc sorvi. Jos on, niin tarjotkaa . Ostaessamme ja myydä korkealaatuisia käytettyjä sorvit , jotta saat metallista nopeasti muodon Eurooppaan.


Tällä hetkellä myynnissä olevat käytetyt koneet löydät selaamalla vasemmalla olevasta valikosta tai klikkaamalla halutun. Tänä päivänä hyvä käytetty kone on erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto uudelle. Valokuitutekniikkaa on käytetty myös ohjausyksiköiden ja . Leikkuunesteenä käytetään öljyn ja veden emulsiota tai palavaa nestettä, kuten R-Sarkonilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit