keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Lännen kaivinkoneet

Lännen kaivinkoneet

Meiltä löydät metsäkoneet, maatalouskoneet, nosturit, työkoneet, vaihtolavat ja kuljetuskaluston. Tela-alustaiset kaivinkoneet. Sen verran on jo ehditty kaivamaankin, että . Valikoimastamme löydät varaosat useisiin auto- ja traktorimalleihin, sekä muita tarvikkeita mm.


Lännen kaivinkoneet

Kaivinkoneet - kaivurikuormaajat. Ulkokehän ratas harvemmin pettää. Yritä katsoa altapäin onko pikkuratas rikki. Veikkaan kuitenkin että kääntövaihtesto on rikki.


Laadukas ja kestävä suomalaisen Emekin valmistama kaivinkone. Mittakaava 1: 2 pituus cm. Yli kpl varastossa. Toimitus 2-arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!


Lännen kaivinkoneet

Kone näissä on pieniruokainen Valmet 702s. Kaivuria on huolettu ja korjattu aina . Telaketjujensa avulla siirtyy tämä voimakas kone helposti . Tuhannet varaosat ja muut tuotteet. Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta saat parhaan kokemuksen sivuillamme.


Klikkaamalla tai navigoinnin sivusto, annat meidän kokoelma tietoja evästeiden . Konesilta Oy:stä löydät maanrakennusalan vaihtokoneet: kaivinkoneet , pyöräkuormaajat, dumpperit, metsäkoneet ja traktorit Tampereelta ja Kärsämäestä. Hitachi Zx 225USRLC kkht 24t vm-09. Pitkäpuominen telakaivinkone Hyundai 2LC 7A vm. Ponttoonitelakaivinkone Kobelco SK 210-vm. Varusteet: Kauhanpyörittäjä saksilla, erilaisia kauhoja, puukoura, asfalttileikkuri, routakoukku, trukkipiikit, nivelaura, . Luokitellut pyöräalustaiset kaivinkoneet.


Voit rajata listattavia työkoneita. Lännen M216CO, KKHp 1 1kW, 17. Myydään, Vuokrataan ja Ostetaan kaivinkoneet. Hanki kaivinkoneet edullisesti Nettimarkkina. Pyöräalustaiset kaivinkoneet.


Myytävänä erittäin siisti ja hyvä lännen M215C. Tieliikennekelpoinen Käyttöönotto 21. Pienimmät kaivinkoneet painavat joitakin satoja kilogrammoja, suurimmat taas useita satoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit