keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Käytetty cnc

Osta, myy tai vuokraa käytetyt metallintyöstökone edullisesti. Nettikoneesta löydät 2ilmoitusta kohteesta metallintyöstökone. Tutustu ja löydä omasi! Anna meidän auttaa käytetyn koneen hankinnassa.


Kerro mitä olet hakemassa, ja etsimme toiveiden mukaisen koneen. Myytävät käytetyt ja uudet - Metallintyöstökoneet. Hinnat alkaen 950€, saatavilla maasta: DE,ES,IT,BG,RO,CH! Tee tarjous jo tänään! Työstökoneet Kuvia ja tietoja saa painamalla koneen nimeä.


CNC -työstökeskukset (6) . Tällä hetkellä myynnissä olevat käytetyt koneet löydät selaamalla vasemmalla olevasta. Servokäyttö ja NC ohjaus, sateenvarjovaihtaja, kunnossa. Tietoja päivitetty 13. Myydään kuvassa oleva laite. Laite on ollut opetuskäytössä, se on käytetty ja siinä on käytön jälkiä.


Käytetty cnc

Kauttamme uudet ja käytetyt sorvit metallintyöstöön. Tarjoamme sekä 2-akselisia sorveja että . Löydä cnc -jyrsinkone edullisesti Nettimarkkina. Täältä löydät uudet koneet sekä käytetyt koneet! Uusi kone, heti varastosta! Näytä: 1 3 Kaikki.


Autotallin tyhjennystä, Muut koneet ja tarvikkeet, Työkoneet ja kalusto, Hamina . Mitat (korkeus x syvyys x leveys) (mm). Ostaessamme ja myydä korkealaatuisia käytettyjä sorvit, jotta saat metallista nopeasti muodon Eurooppaan. Selaile myynnissä olevia käytettyjä Cnc -Sorvi muut koneet -kohteita malleittain. Voit olla suoraan yhteydessä käytetyn Cnc -Sorvi muut koneet -tuotteen myyjään.


Käytetty cnc

Ostetaan käytetty cnc sorvi. Terve, olisko jollain työpaikan nurkkiin jäänyt cnc- sorvi, mikä olisi mahdollisesti kaupan? Jos on, niin tarjotkaa . Tänä päivänä hyvä käytetty kone on erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto uudelle. Sitä käytetään johtamisen työkaluna ja toiminnan tasalaatuisuuden varmistajana. XYZPrinting 3D-skanneri käytetty.


Käytetyt tuotteet (24).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit